Esteu aquí: Inici NOTÍCIES ELS REPTES DE FUTUR DE LA UE A DEBAT AMB ELS CIUTADANS DE PUIGCERDA

ELS REPTES DE FUTUR DE LA UE A DEBAT AMB ELS CIUTADANS DE PUIGCERDA

ELS REPTES DE FUTUR DE LA UE A DEBAT AMB ELS CIUTADANS DE PUIGCERDA

Debat “Quina Europa vols?” sobre els reptes de futur de la UE. Dijous 29 octubre 19.00 h Museu Cerdà L'alcalde de Puigcerda i el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona participen al cicle 'Quina Europa vols' L'alcalde de Puigcerda, Albert Piñeira, i el director de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas; participaran el proper dijous 29 d'octubre al debat: ‘Quina Europa vols?’ que abordarà els reptes de futur de la Unió Europea amb els ciutadans de Puigcerda. ..


 

 

 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

     

 

 

 

ELS REPTES DE FUTUR DE LA UE A DEBAT AMB ELS CIUTADANS DE PUIGCERDA

Debat “Quina Europa vols?” sobre els reptes de futur de la UE.
Dijous 29 octubre 19.00 h Museu Cerdà

L'alcalde de Puigcerda i el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona participen al cicle 'Quina Europa vols'

L'alcalde de Puigcerda, Albert Piñeira, i el director de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas; participaran el proper dijous 29 d'octubre  al debat: ‘Quina Europa vols?’ que abordarà els reptes de futur de la Unió Europea amb els ciutadans de Puigcerda.

'Quina Europa vols?' és el títol d'un cicle de debats organitzat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona amb l'objectiu d'escolar l'opinió dels ciutadans sobre els principals reptes que encara la UE i explicar quines són les prioritats que ha fixat la Comissió Europea per als propers anys. Els  creixement i l'ocupació, el canvi climàtic, la política migratòria, el mercat únic digital o l'acció exterior són alguns dels temes que s'aborden en aquestes sessions que tindran lloc els propers mesos en diversos municipis de Catalunya i les Illes Balears i que compten amb la participació de representants de les institucions europees i del món local.

Així, el diàleg ciutadà que se celebrarà a Puigcerda se suma als que ja s'han realitzat a Eivissa i Caldes de Montbui, entre d'altres municipis. Durant el darrer trimestre de 2015 i al llarg de 2016, els diàlegs 'Quina Europa vols?' arribaran a una vintena de pobles i ciutats de Catalunya i les Illes Balears.

Diàleg a les xarxes socials

El debat sobre els reptes de la UE també es podrà seguir a les xarxes socials, amb el hashtag #pensemEuropa, de manera que les persones que ho desitgin puguin compartir les seves opinions abans, durant i després del debat que es farà a Puigcerdà

Més informació

Trobareu tots els comunicats de la Representació de la Comissió Europea a la sala de premsa del web de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

http://ec.europa.eu/spain/barcelona/actualitat-i-premsa/noticies/participacio-ciutadana-i-consultes/151015_ca.htm

http://europedirect.udg.edu/Inici/Agenda/tabid/116/ID/2139/Quina-Europa-vols-Dijous-29-doctubre-a-les-1900h-a-Puigcerda.aspx#.ViTc237hDcs

 


 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.