Esteu aquí: Inici NOTÍCIES EL PATRONAT DE TURISME DE PUIGCERDÀ PARTICIPA ALS WORKSHOPS DE MÀLAGA I BARCELONA

EL PATRONAT DE TURISME DE PUIGCERDÀ PARTICIPA ALS WORKSHOPS DE MÀLAGA I BARCELONA

EL PATRONAT DE TURISME DE PUIGCERDÀ PARTICIPA ALS WORKSHOPS DE MÀLAGA I BARCELONA

Una part de l’equip del Patronat Municipal de Turisme de Puigcerdà es va desplaçar el passat dimarts 13 d’octubre a Màlaga per participar al Workshop Pirineu de Girona, on el turisme d’interior i el de neu eren els temes protagonistes. Aquesta acció, organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, va servir per posar en contacte professionals i empresaris del sector turístic...


 

 

 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

     

 

 

 


EL PATRONAT DE TURISME DE PUIGCERDÀ PARTICIPA ALS WORKSHOPS DE MÀLAGA I BARCELONA

 

Una part de l’equip del Patronat Municipal de Turisme de Puigcerdà es va desplaçar el passat dimarts 13 d’octubre a Màlaga per participar al Workshop Pirineu de Girona, on el turisme d’interior i el de neu eren els temes protagonistes. Aquesta acció, organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, va servir per posar en contacte  professionals i empresaris del sector turístic.

 

El turisme provinent del sud d’Espanya és un mercat encara poc consolidat a la nostra zona, per aquest motiu des del Patronat Municipal de Turisme de Puigcerdà es va veure amb molts bons ulls poder participar en aquesta sessió i presentar als professionals i empresaris malaguenys l’oferta turística del municipi i de la comarca. En total van participar una cinquantena de Tour operadors i Agències de viatges minoristes i majoristes.

 

De nou a casa, l’equip del Patronat Municipal de Turisme de Puigcerdà que es va desplaçar a Màlaga ha tornat molt satisfet i ha valorat l’experiència de manera molt positiva.

 

A finals de setmana, Turisme de Puigcerdà també es va desplaçar a la ciutat de Barcelona per participar al Workshop de Gestió del Coneixement de les Oficines de Turisme de Catalunya, on es van poder posar en comú les bones pràctiques i els problemes del dia a dia de les Oficines de Turisme.

 

 

Puigcerdà, dilluns 19 d’octubre de 2015.

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.