Esteu aquí: Inici NOTÍCIES EL PARC DE NADAL ES TRASLLADA A PUIGCERDÀ

EL PARC DE NADAL ES TRASLLADA A PUIGCERDÀ

EL PARC DE NADAL ES TRASLLADA A PUIGCERDÀ

Després del seu pas pel Palau d’Esports i de Congressos d’Alp entre el 26 i el 30 de desembre, el Parc de Nadal es trasllada al pavelló poliesportiu de Puigcerdà, on estarà obert els dies 2, 3, 4, 7, 8 i 9 de gener, de les 16 a les 20.30 h cada tarda. El preu de l’entrada és de 4 €...


 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

 

     

 

 

 


EL PARC DE NADAL ES TRASLLADA A PUIGCERDÀ

 

Després del seu pas pel Palau d’Esports i de Congressos d’Alp entre el 26 i el 30 de desembre, el Parc de Nadal es trasllada al pavelló poliesportiu de Puigcerdà, on estarà obert els dies 2, 3, 4, 7, 8 i 9 de gener, de les 16 a les 20.30 h cada tarda. El preu de l’entrada és de 4 €.

 

Aquesta ha estat la 6a edició per Alp i serà la 5a per Puigcerdà. Enguany, tot l’equip que forma el Parc de Nadal, juntament amb els dos ajuntaments implicats, han preparat un programa que millora l’oferta educativa, amplia les activitats relacionades amb les noves tecnologies i la robòtica i ofereix un ampli ventall de propostes esportives i lúdiques. També s’han previst diferents actuacions per a la mainada, activitats relacionades amb el Nadal i un sorteig de regals cada dia.  

 

El dia 2 de gener el patge reial, que haurà arribat en tren a l’estació de Puigcerdà, visitarà el Parc de Nadal. El patge reial tornarà a visitar el Parc de Nadal per recollir les cartes dels nenes el dia 4 de gener a les 18 h.

 

El dia 3 de gener, a les 18.30 h, hi haurà l’activitat de Zumbakids, i a les 19 h un concert amb la coral Giovinetto del programa “Oh Happy Day” de TV3.

 

Els dies 4 i 8 de gener es faran tallers de cuina especials amb els “marterchefs” Lluc i Marco.

 

Finalment, el dia 9 de gener tindrà lloc el gran espectacle de cloenda del Parc de Nadal 2015-2016 amb el Cau de l’Unicorn i un sorteig especial de regals.

 

Amb l’entrada del Parc de Nadal de Puigcerdà els nens i nenes també podran patinar a la pista de gel entre les 18 i les 19 h.

 

L’objectiu és seguir la mateixa línia dels anys anteriors, combinant els vessants lúdic i educatiu per fer que aquest Parc de Nadal continuï essent una referència dins del territori català i mantingui el nivell d’excel·lència i una elevada afluència de públic. Actualment, és el més visitat del Pirineu i un dels més concorreguts de Catalunya.

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.