Esteu aquí: Inici NOTÍCIES EL JÚNIOR FERNANDO LOPEZ DE SAGREDO i EVA LEDESMA GUANYADORS DEL XII TRIATLÓ DE PUIGCERDÀ CELEBRAT EL DISSABTE 30 DE JUNYEL JUVENIL FERNANDO LOPEZ i EVA LEDESMA GUANYADORS DEL TRIATLÓ DE PUIGCERDÀ

EL JÚNIOR FERNANDO LOPEZ DE SAGREDO i EVA LEDESMA GUANYADORS DEL XII TRIATLÓ DE PUIGCERDÀ CELEBRAT EL DISSABTE 30 DE JUNYEL JUVENIL FERNANDO LOPEZ i EVA LEDESMA GUANYADORS DEL TRIATLÓ DE PUIGCERDÀ

EL JÚNIOR FERNANDO LOPEZ DE SAGREDO i EVA LEDESMA GUANYADORS DEL XII TRIATLÓ DE PUIGCERDÀ CELEBRAT EL DISSABTE 30 DE JUNYEL JUVENIL FERNANDO LOPEZ i EVA LEDESMA GUANYADORS DEL TRIATLÓ DE PUIGCERDÀ

El XII Triatló de Puigcerdà, celebrat el dissabte 30 de juny ha reunit 300 triatletes, mantenint la màxima participació aconseguida l’any anterior. Com a novetat d’enguany un nou circuit de ciclisme que ha incorporat el pas pels municipis de Guils de Cerdanya i Bolvir .


EL JÚNIOR FERNANDO LOPEZ DE SAGREDO i  EVA LEDESMA GUANYADORS DEL XII TRIATLÓ DE PUIGCERDÀ La competició s’ha desenvolupat en les tres disciplines que composen un triatló en la modalitat d’esprint: 750 m de natació a l’estany de Puigcerdà, 20 km de ciclisme entre Puigcerdà , Guils i Bolvir i de 5 km de cursa a peu pel pla de Rigolisa. 

De la prova d’ enguany cal destacar el manteniment de la màxima participació de 300 triatletes i el bon temps que fins i tot ha fet que posar-se el neoprè per nedar fos optatiu.


L’altre novetat ha estat el circuit de ciclisme amb un recorregut per primera vegada pels municipis de Guils de Cerdanya i Bolvir amb un perfil de carretera de més muntanya i que ha servit per que els seus habitants, que hi han col•laborat no transitant per la carretera , hagin estat espectadors d’una prova esportiva no gaire usual a la zona.

Un altre novetat ha estat per part dels organitzadors de l’incorporació de premis en metàl•lic per els tres primers masc. i fem. individual i els tres primers masc. i fem. per equips amb un muntant total dels premis de 2.000 €.

També cal remarcar el nivell òptim d’organització i sincronització entre la secció de triatló del Club Poliesportiu Puigcerdà organitzadora de la prova , que amb el suport dels Ajuntaments de Puigcerdà, Guils de Cerdanya i Bolvir i l'implicació de voluntaris, protecció civil, creu roja, hospital, policia local i Mossos d’Esquadra, han fet senzilla l'organització d'una prova complexa, com és un triatló. 


A partir de les 11.00 del matí , amb la competició acabada , en el mateix centre d'organització en el Parc Schierbeck i estany de Puigcerdà s'ha celebrat el lliurament de premis encapçalat pels regidors d’esports i urbanisme , els Srs Albert Casas i el Sr. Pere Valiente acompanyats per la Sra. Àngels Bosch en representació de la secció de Triatló del Club Poliesportiu Puigcerdà, organitzadora de l’esdeveniment. 


Les classificacions han estat : 

Classificació Absoluta Masculina 
1 LOPEZ DE SAGREDO, FERNAND C.D. FASTTRIATLON JNM 00:57:35 
2 CALLE MARTÍNEZ, RICHARD C.N. PRAT-TRIATLO ABM 00:58:20 
3 LOPEZ FERNANDEZ, CARLES C.N. PRAT-TRIATLO ABM 00:58:37 


Classificació Absoluta Femenina 
1. LEDESMA CALVET, EVA BIG DUTCHMAN ABF 1:06:04 
2. GRACIA GARASA, ANABEL C.D. FASTTRIATLON ABF 1:08:36 
3. CELMA MAR C.N. PRAT-TRIATLO ABF 1:13:58


Classificació per Clubs Masculí 
1. C.N. PRAT-TRIATLO 02:56:37
2 C.D. FASTTRIATLON 2:59:51
3 CLUB ESPORTIU CUBE MANRESA 03:04:31

Classificació per Clubs Femení 
1 CLUB TRIATLO BLANES 03:58:14
2 C. TRI. GRANOLLERS 04:08:29

3 C.N. MATARO 04:25:32 Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.