Esteu aquí: Inici NOTÍCIES EL DISSABTE 28 DE MARÇ S’INAUGURARÀ LA OFICINA JOVE DE LA CERDANYA

EL DISSABTE 28 DE MARÇ S’INAUGURARÀ LA OFICINA JOVE DE LA CERDANYA

EL DISSABTE 28 DE MARÇ S’INAUGURARÀ LA OFICINA JOVE DE LA CERDANYA

El pròxim dissabte 28 de març de 2015, l’Ajuntament de Puigcerdà, la Direcció General de Joventut i el Consell Comarcal de la Cerdanya, inauguraran el servei de l’Oficina Jove de la Cerdanya, a les 13 hores, a la plaça Regne de Mallorca de Puigcerdà...


 

 

 

 

 

 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

 

 

 Gráfico1.jpg

EL DISSABTE 28 DE MARÇ S’INAUGURARÀ LA OFICINA JOVE DE LA CERDANYA

 

 

El pròxim dissabte 28 de març de 2015, l’Ajuntament de Puigcerdà, la Direcció General de Joventut i el Consell Comarcal de la Cerdanya, inauguraran el servei de l’Oficina Jove de la Cerdanya, a les 13 hores, a la plaça Regne de Mallorca de Puigcerdà.

 

El Local Jove de l’Àrea de Joventut de Puigcerdà porta sis anys en funcionament, ha esdevingut el punt de referència del joves de Puigcerdà sent un punt d’informació i atenció juvenil, de detecció de les necessitats dels joves i de promoció del procés d’emancipació a partir dels eixos de salut, mobilitat, participació, cultura, formació i educació, ocupació i treball, habitatge i lleure, i treballant amb xarxa amb tots els agents educatius i socials del territori.

Mitjançant el conveni amb la Generalitat i el Consell Comarcal aquest equipament esdevindrà Oficina Jove  i d’aquesta manera s’ampliarà l’atenció a l’àmbit comarcal.

Les Oficines Joves formen part del model d’equipaments i serveis per a la joventut que el Departament de Benestar Social i Família estén arreu del país per afavorir l’emancipació juvenil i la territorialització dels serveis.

 

L’Oficina Jove englobarà tot l’equip tècnic de l’actual Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà, format per la tècnica de joventut i les dues dinamitzadores juvenils i comptarà també amb la tècnica de Joventut del Consell Comarcal de La Cerdanya.

 

El director general de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, Toni Reig, acompanyat per l’Alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira i pel President del Consell Comarcal de la Cerdanya, Ramón Moliner i inauguraran l’Oficina Jove d’àmbit comarcal.

 

 

 

Puigcerdà, 26 de març de 2015

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.