Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Curs de PREMONITORS I PREMONITORES de lleure per joves

Curs de PREMONITORS I PREMONITORES de lleure per joves

Curs de PREMONITORS I PREMONITORES de lleure per joves

Per primera vegada es podrà cursar a la Cerdanya el curs de Premonitor/a, un curs adreçat a joves de 13 a 16 anys que vulguin introduir-se en el món de l’educació en el lleure. Aquest curs l’organitza L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà amb l’Escola de l’Empordà d’educadors i educadores en el lleure.

 

Curs de PREMONITORS I PREMONITORES de lleure per joves a partir de 2n d’ESO
 
Per primera vegada es podrà cursar a la Cerdanya el curs de Premonitor/a, un curs adreçat a joves de 13 a 16 anys que vulguin introduir-se en el món de l’educació en el lleure.
Aquest curs l’organitza L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà amb l’Escola de l’Empordà d’educadors i educadores en el lleure.
El curs ajuda a tenir una visó clara dels continguts d’aquesta professió i els capacita per realitzar tasques d’ajudant de monitor en casals, extraescolars, colònies, campaments, etc.
És un programa intensiu estructurat en mòduls i amb una metodologia específica pensada per els/les joves, molt dinàmica, activa i divertida, passaran 3 dies en un alberg aprenent i posant en pràctica tots els coneixements sobre el món del lleure.
Tot i això s’ha de tenir en compte que aquests cursos no estan pensats per després anar a treballar. La formació és un bon incentiu perquè, quan aquest joves tinguin l’edat, decideixin formar-se com a monitors de lleure i siguin ells mateixos qui organitzin o participin el les activitats de lleure habituals a la seva entitat o municipi.
El curs es desenvoluparà durant els dies 25, 26 i 27 de març a l’Alberg de la Molina, el preu inclou l’allotjament, pensions completes, el material didàctic i la formació impartida per professionals del món del lleure. Els joves passaran tres dies aprenent competències sobre treball en equip, educació en el lleure, convivència entre iguals, organització, valors, dinàmiques, tallers i jocs per posar en pràctica en les activitats amb infants.
En el Casal d’estiu “La Quitxalla” que organitza l’Ajuntament de Puigcerdà, cada any participen molts joves monitors i monitores voluntaris, aquest estiu es donarà preferència a tots aquells i aquelles joves que hagin cursat el curs de premonitors i se’ls subvencionarà el 25% del curs de premonitors.
 
Per més informació i matrícules us podeu adreçar a:
Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà
Pl. Regne de Mallorca s/n
972882121

Podeu descarregar-vos el forumlari d'inscripció

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.