Esteu aquí: Inici NOTÍCIES COMENCEN LES OBRES DE LA VARIANT D’AGE

COMENCEN LES OBRES DE LA VARIANT D’AGE

COMENCEN LES OBRES DE LA VARIANT D’AGE

Aquest dimecres 11 d’abril han començat les obres de pavimentació de la variant d’Age. Els treballs consistiran en compactar tot el terreny, pavimentar el nou vial (que tindrà 6 metres d’amplada), pintar la senyalització horitzontal i col·locar la senyalització vertical. Després de la variant d’Age, es renovaran els carrers Saltèguet, Notari Ortodó, Cerdà i part de la xarxa d’aigua Totes aquestes actuacions suposaran una inversió de 110.000 €

 

COMENCEN LES OBRES DE LA VARIANT D’AGE
 
Després de la variant d’Age, es renovaran els carrers Saltèguet, Notari Ortodó, Cerdà i part de la xarxa d’aigua
 
Totes aquestes actuacions suposaran una inversió de 110.000 €
 
 
Aquest dimecres 11 d’abril han començat les obres de pavimentació de la variant d’Age. Els treballs consistiran en compactar tot el terreny, pavimentar el nou vial (que tindrà 6 metres d’amplada), pintar la senyalització horitzontal i col·locar la senyalització vertical.
 
Es tracta d’una inversió important i llargament reclamada pels veïns d’Age i Vilallobent, que ascendeix a 36.165,21 €.
 
Amb motiu d’aquestes obres, a partir de l’11 d’abril la variant d’Age estarà tancada al trànsit, que es desviarà pel centre del poble d’Age.
 
Després de la variant d’Age, l’Ajuntament remodelarà tres carrers més: el carrer Saltèguet, el carrer Notari Ortodó i el carrer Cerdà, tots ells al nucli històric de Puigcerdà.
 
En el cas del carrer Saltèguet i Notari Ortodó s’aprofitarà per renovar la xarxa d’aigua, ja que els tubs actuals són antics i de fibrociment, i han quedat obsolets.
 
Totes aquestes obres (pavimentació de la variant d’Age, arranjament de tres carrers del nucli històric i renovació de la xarxa d’aigua) suposen una inversió total de 110.000 €.
 
L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha destacat “l’esforç inversor en matèria de qualitat urbana” que està fent l’Ajuntament, i més en uns moments complicats financerament per tots els consistoris.
 
Piñeira també ha explicat que la voluntat del Consistori continua essent invertir a tot el municipi, al centre, als barris i als nuclis agregats, i ha recordat que les actuacions del Pla de Millora de la Qualitat Urbana van començar pel barri de la Baronia, s’estan fent ara als nuclis agregats i continuaran pel centre històric i comercial de Puigcerdà.
 
Finalment, l’alcalde ha destacat que “l’Ajuntament ha de conciliar dos principis: d’una banda, el de l’austeritat, contenció de la despesa, eficiència, etc., i de l’altra, el de continuar fent inversions i generar activitat econòmica”. 
 
 
Puigcerdà, 11 d’abril de 2012
Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.