Esteu aquí: Inici NOTÍCIES AJUTS PER LLIBRES DE TEXT PER ALS ESTUDIANTS DE SECUNDÀRIA DE PUIGCERDÀ

AJUTS PER LLIBRES DE TEXT PER ALS ESTUDIANTS DE SECUNDÀRIA DE PUIGCERDÀ

AJUTS PER LLIBRES DE TEXT PER ALS ESTUDIANTS DE SECUNDÀRIA DE PUIGCERDÀ

Els dies 9, 10 i 11 de febrer, de 8.30 a 14 h i a la sala de plens del Consistori, l’Ajuntament de Puigcerdà lliurarà a les famílies els xecs dels ajuts per llibres de text i material escolar per als estudiants de Secundària corresponents al curs 2014-2015...


 

 

 

 

 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

 

AJUTS PER LLIBRES DE TEXT PER ALS ESTUDIANTS DE SECUNDÀRIA DE PUIGCERDÀ

 

 

Els dies 9, 10 i 11 de febrer, de 8.30 a 14 h i a la sala de plens del Consistori, l’Ajuntament de Puigcerdà lliurarà a les famílies els xecs dels ajuts per llibres de text i material escolar per als estudiants de Secundària corresponents al curs 2014-2015.

 

Per poder rebre l’ajut, que és de 30 € per alumne i curs, cal estar empadronat al municipi i escolaritzat en un centre educatiu de Puigcerdà (Institut Pere Borrell i Escola Vedruna) com a alumne d’ESO, Batxillerat, cicle formatiu de grau mitjà o Programa de Formació i Inserció.

 

Finalment, els alumnes de cicles formatius de grau mitjà i de Batxillerat cursats fora del municipi, sempre i quan aquests cicles o l’especialitat de Batxillerat que triïn no s’ofereixin a Puigcerdà, també es podran beneficiar de l’ajut de 30 €, sol•licitant-ho a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Puigcerdà.

 

Puigcerdà és l’única capital de comarca catalana en què l’Ajuntament col•labora a pagar els llibres i el material escolar des dels 6 anys fins que els alumnes se’n van a la universitat o a cursar altres estudis superiors.

 

 

Puigcerdà, 26 de gener de 2015

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.