Esteu aquí: Inici NOTÍCIES AJUTS PER LLIBRES DE TEXT PER ALS ESTUDIANTS DE CICLE INFANTIL I DE SECUNDÀRIA DE PUIGCERDÀ

AJUTS PER LLIBRES DE TEXT PER ALS ESTUDIANTS DE CICLE INFANTIL I DE SECUNDÀRIA DE PUIGCERDÀ

AJUTS PER LLIBRES DE TEXT PER ALS ESTUDIANTS DE CICLE INFANTIL I DE SECUNDÀRIA DE PUIGCERDÀ

Durant el mes de març l’Ajuntament de Puigcerdà completarà el lliurament dels ajuts per llibres de text i material escolar corresponents al curs 2015-2016 per als alumnes escolaritzats i empadronats al municipi. Si durant el mes d’octubre es van repartir els xecs per als estudiants de Primària, ara serà el torn del cicle infantil (P3, P4 i P5), ESO, Batxillerat, cicles formatius, Programa de Formació i Inserció i alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida. Per tant, aquesta mesura beneficiarà l’alumnat de les escoles Alfons I, Llums del Nord i Vedruna, així com l’Institut Pere Borrell. ..


 

  1-BANNER NOTICIES.jpg

 

AJUTS PER LLIBRES DE TEXT PER ALS ESTUDIANTS DE CICLE INFANTIL I DE SECUNDÀRIA DE PUIGCERDÀ

 

 

Durant el mes de març l’Ajuntament de Puigcerdà completarà el lliurament dels ajuts per llibres de text i material escolar corresponents al curs 2015-2016 per als alumnes escolaritzats i empadronats al municipi. Si durant el mes d’octubre es van repartir els xecs per als estudiants de Primària, ara serà el torn del cicle infantil (P3, P4 i P5), ESO, Batxillerat, cicles formatius, Programa de Formació i Inserció i alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida. Per tant, aquesta mesura beneficiarà l’alumnat de les escoles Alfons I, Llums del Nord i Vedruna, així com l’Institut Pere Borrell.

 

Els xecs es podran recollir els dies 14, 15, 16 i 17 de març, en horari de 8.30 a 14 h, a la sala de plens de l’Ajuntament de Puigcerdà. L’ajut és de 30 € per alumne i curs.

 

Finalment, els estudiants de cicles formatius de grau mitjà i de Batxillerat cursats fora del municipi, sempre i quan aquests cicles o l’especialitat de Batxillerat que triïn no s’ofereixin a Puigcerdà, també es podran beneficiar de l’ajut de 30 €, sol·licitant-ho a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Puigcerdà abans de la finalització del curs escolar d’enguany.

 

Puigcerdà, 3 de març de 2016

 

 

 

Ajuntament de Puigcerdà

l'Ajuntament, 1 - 17520 Puigcerdà

2 880 650 | Fax 972 881 779puigcerdacat

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.