Esteu aquí: Inici NOTÍCIES ADJUDICACIÓ D’HABITATGES DE PROTECCIÓ OFICIAL EN RÈGIM DE LLOGUER A PUIGCERDÀ

ADJUDICACIÓ D’HABITATGES DE PROTECCIÓ OFICIAL EN RÈGIM DE LLOGUER A PUIGCERDÀ

ADJUDICACIÓ D’HABITATGES DE PROTECCIÓ OFICIAL EN RÈGIM DE LLOGUER A PUIGCERDÀ

S’han adjudicat 5 habitatges situats al carrer Sant Agustí i a la Colònia Simon Fa uns dies també es va adjudicar un habitatge a la Ronda dels Torreons i en breu se n’adjudicarà un altre al carrer Sant Agustí

 

ADJUDICACIÓ D’HABITATGES DE PROTECCIÓ OFICIAL EN RÈGIM DE LLOGUER A PUIGCERDÀ
 
S’han adjudicat 5 habitatges situats al carrer Sant Agustí i a la Colònia Simon
 
Fa uns dies també es va adjudicar un habitatge a la Ronda dels Torreons i en breu se n’adjudicarà un altre al carrer Sant Agustí
 
 
El passat dia 9 d’agost, a la sala de Convencions del Museu Cerdà, va tenir lloc el sorteig per adjudicar cinc habitatges de protecció oficial en règim de lloguer a Puigcerdà. A l’acte hi va assistir l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, el regidor d’Habitatge, Pere Valiente, així com representants de la Secretaria d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya, de l’Oficina Local d’Habitatge i diversos regidors del Consistori.
 
Un dels habitatges es troba a la Colònia Simon, té 79 m² i és de 3 habitacions. Els altres quatre habitatges estan ubicats al carrer Sant Agustí; d’aquests, n’hi ha tres que són d’1 habitació i uns 40 m² de superfície i un altre que té 2 habitacions i uns 59 m² . Les rendes de lloguer oscil·len, segons el pis, entre els 138,27 € i els 278,20 € mensuals.
 
Tots els adjudicataris estan empadronats a Puigcerdà. Entre les persones que no han resultat adjudicatàries, s’ha extret una llista d’espera que tindrà una vigència de 3 anys per cobrir qualsevol baixa d’habitatges de protecció oficial d’aquestes promocions. Properament, utilitzant aquesta llista d’espera, s’adjudicarà un nou habitatge de 2 habitacions al carrer Sant Agustí.
 
Per altra banda, el passat dia 25 de juliol també es va adjudicar en règim de lloguer un habitatge de 3 habitacions situat a la Ronda dels Torreons de Puigcerdà.
 
Puigcerdà, 13 d’agost de 2012
Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.