Esteu aquí: Inici NOTÍCIES ACTIVITATS PER INFANTS I JOVES DURANT LA SETMANA SANTA A PUIGCERDÀ.

ACTIVITATS PER INFANTS I JOVES DURANT LA SETMANA SANTA A PUIGCERDÀ.

ACTIVITATS PER INFANTS I JOVES DURANT LA SETMANA SANTA A PUIGCERDÀ.

L’Àrea de Joventut organitza per primera vegada els “Tallers creatius” amb la col·laboració del Taller d’Arts Municipal.També s’impartirà el curs de PREMONITORS durant tres dies a l’Alberg de la Molina...


 

 

 

 

 

 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

 

ACTIVITATS PER INFANTS I JOVES DURANT LA SETMANA SANTA A PUIGCERDÀ.

 

L’Àrea de Joventut organitza per primera vegada els “Tallers creatius” amb la col·laboració del Taller d’Arts Municipal.També s’impartirà el curs de PREMONITORS durant tres dies a l’Alberg de la Molina.

 

Aquesta setmana santa es realitzarà la tercera edició del curs de Premonitor/a, un curs adreçat a joves de 14 a 17 anys que vulguin introduir-se en el món de l’educació en el lleure.

 

Aquest curs l’organitza L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà amb l’Escola de l’Empordà d’educadors i educadores en el lleure.

El curs ajuda a tenir una visió clara dels continguts d’aquesta professió i els capacita per realitzar tasques d’ajudant de monitor en casals, extraescolars, colònies, campaments, etc.

És un programa intensiu estructurat en mòduls i amb una metodologia específica pensada per els/les joves, molt dinàmica, activa i divertida, passaran 3 dies en un alberg aprenent i posant en pràctica tots els coneixements sobre el món del lleure.

Tot i això, s’ha de tenir en compte que aquests cursos no estan pensats per després anar a treballar. La formació és un bon incentiu, perquè, quan aquest joves tinguin l’edat, decideixin formar-se com a monitors de lleure i siguin ells mateixos qui organitzin o participin el les activitats de lleure habituals a la seva entitat o municipi.

El curs es desenvoluparà durant els dies 30, 31 de març i 1 d’abril a l’Alberg de la Molina, el preu de 135€, inclou l’allotjament, pensions completes, el material didàctic i la formació impartida per professionals del món del lleure. Els joves passaran tres dies aprenent competències sobre treball en equip, educació en el lleure, convivència entre iguals, organització, valors, dinàmiques, tallers i jocs per posar en pràctica en les activitats amb infants.

En el Casal d’estiu “La Quitxalla” que organitza l’Ajuntament de Puigcerdà, cada any participen molts joves monitors i monitores voluntaris, aquest estiu es donarà preferència a tots aquells i aquelles joves que hagin cursat el curs i se’ls subvencionarà el 25% del curs de premonitors.

I aquesta setmana santa també s’organitzaran per primera vegada els “TALLERS CREATIUS” per infants de 3 a 12 anys i joves de 13 a 16 anys. Aquesta activitat es realitzarà durant els dies 30, 31 de març i 1 i 2 d’abril, en horari de 9h a 13h al Taller d’Arts Municipal. S’organitzaran activitats i tallers d’arts plàstiques i manualitats on els infants i joves podran aprendre i experimentar amb diferents tècniques artístiques com la ceràmica, carpetes marbrejades, cartró pedra, dibuix, aquarel·les, etc.

El preu pels 4 dies serà de 40€.

Per més informació i matrícules us podeu adreçar a:Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà.Pl. Regne de Mallorca s/n.972882121

joventut@puigcerda.cat

Puigcerdà, 18 de març de 2015.

 

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.