Esteu aquí: Inici NOTÍCIES A LA VENDA EL NOU CALENDARI CERDÀ 2015

A LA VENDA EL NOU CALENDARI CERDÀ 2015

A LA VENDA EL NOU CALENDARI CERDÀ 2015

Ja ha sortit a la venda el nou Calendari Cerdà 2015, que enguany ha escollit com a temàtica la cuina tradicional de Cerdanya. Les receptes són de Rosa Aguilar “Semproniana”, autora del llibre “La cuina tradicional de Cerdanya”, i les il·lustracions són obra de Narcís Coderch, professor de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà. El calendari també inclou el santoral, les llunes, dites del refranyer popular i els esdeveniments més rellevants de la comarca (fires, mercats, festes, aplecs, etc.)...


 

  CAL (1).jpg 

 

A LA VENDA EL NOU CALENDARI CERDÀ 2015

 

 Ja ha sortit a la venda el nou Calendari Cerdà 2015, que enguany ha escollit com a temàtica la cuina tradicional de Cerdanya. Les receptes són de Rosa Aguilar “Semproniana”, autora del llibre “La cuina tradicional de Cerdanya”, i les il·lustracions són obra de Narcís Coderch, professor de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà. El calendari també inclou el santoral, les llunes, dites del refranyer popular i els esdeveniments més rellevants de la comarca (fires, mercats, festes, aplecs, etc.).

La presentació del Calendari Cerdà va tenir lloc el passat dia 29 de novembre a la capella de Gràcia de Puigcerdà, i va anar a càrrec d’Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà, Joan Muntané, un dels promotors de la iniciativa, Rosa Aguilar i Narcís Coderch.

El Calendari Cerdà, que va ser impulsat per l’historiador i expresident del Consell Comarcal de la Cerdanya Joan Pous, l’editen l’associació Amics de Cerdanya i l’Institut d’Estudis Ceretans, i enguany arriba a la 35a edició.

Puigcerdà, 1 de desembre de 2015

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.