Esteu aquí: Inici NOTÍCIES 800 inscrits a la Marxa de les Tres Nacions

800 inscrits a la Marxa de les Tres Nacions

800 inscrits a la Marxa de les Tres Nacions

 

 

35a MARXA CICLOTURISTA RUTA DE LES 3 NACIONS

Puigcerdà, 15 de juny de 2014

 

800 inscrits a la Marxa de les 3 Nacions

La Ruta de les Tres Nacions, que enguany arriba a la 35a edició, és una de les proves cicloturistes més antigues del país, l'única que creua tres fronteres i la que puja el port asfaltat més alt dels Pirineus, el port d’Envalira (2.407 m).


Tots aquells que han participat en anteriors edicions ja coneixen els encants d’aquesta marxa cicloturista: una gran jornada ciclista que permet gaudir de la vall de la Cerdanya i dels mítics ports pirinencs d’Andorra i França en un ambient difícil de trobar en altres llocs per les especials característiques del recorregut. I qui encara no conegui la prova tindrà una nova oportunitat el proper diumenge 15 de juny.

 

Prèviament, el dissabte 14 de juny, es podrà fer la recollida de dorsals, full de ruta i xip a la plaça de Santa Maria de Puigcerdà, de les 17 a les 20 h. També el dia de la marxa abans de la sortida, de les 6.30 a les 7.30 h del matí.  


L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, i el president del Club Poliesportiu Puigcerdà, Joan Barnola, donaran la sortida a la Ruta de les Tres Nacions 2014 des de la plaça de Santa Maria, sota la torre dels campanar de Puigcerdà, on hi haurà un primer avituallament amb xocolata i coca per als ciclistes i acompanyants, per a continuació passar pel control de sortida i situar-se al llarg del carrer Major. La sortida serà a les 8 h del matí del diumenge 15 de juny.

 

Després de Puigcerdà es recorre tota la vall de la Cerdanya fins a la Seu d’Urgell, es travessa el pas fronterer i es creuen terres andorranes fins al port d’Envalira, punt culminant del recorregut. Després del descens del port, un nou ascens fins al coll de Pimorent. A partir d’aquí, un tram llarg de baixada per territori francès fins a Puigcerdà, on queden els últims metres de costa fins al Club Poliesportiu, on estarà situada l’arribada.

 

La Ruta de les Tres Nacions l’organitza la Secció de Ciclisme del Club Poliesportiu Puigcerdà, amb el suport de l’Ajuntament de Puigcerdà, la Diputació de Girona, les federacions catalana i andorrana de ciclisme i una àmplia col·laboració de patrocinadors i institucions catalanes, andorranes i franceses.

Puigcerdà, 13 de juny de 2014


 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.