Esteu aquí: Inici NOTÍCIES 50è ANIVERSARI DE L'ORDENACIÓ SACERDOTAL DE MOSSÈN JOSEP FONT

50è ANIVERSARI DE L'ORDENACIÓ SACERDOTAL DE MOSSÈN JOSEP FONT

50è ANIVERSARI DE L'ORDENACIÓ SACERDOTAL DE MOSSÈN JOSEP FONT

Aquest diumenge 5 de juliol es va celebrar la festa dels 50 anys de l'ordenació sacerdotal de mossèn Josep Font, que actualment és rector de les parròquies d'Age, Vilallobent i Meranges, a més d'exercir com a sacerdot de la comunitat de Germanes Carmelites Vedruna...


 

 

 

 

 

 

 

 

1-BANNER NOTICIES.jpg

 

1-50-Aniversari-Mossen-Josep-Font-005.jpg

 

50è ANIVERSARI DE L'ORDENACIÓ SACERDOTAL DE MOSSÈN JOSEP FONT


Aquest diumenge 5 de juliol es va celebrar la festa dels 50 anys de l'ordenació sacerdotal de mossèn Josep Font, que actualment és rector de les parròquies d'Age, Vilallobent i Meranges, a més d'exercir com a sacerdot de la comunitat de Germanes Carmelites Vedruna.

Al matí es va celebrar una missa a l'església de Vilallobent i posteriorment un dinar al local social del poble, amb l'assistència de l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, l'alcalde de Meranges, Esteve Avellanet, diversos regidors del Consistori puigcerdanès i veïns de Vilallobent, Age, Puigcerdà i Meranges.

Amb aquesta celebració els diferents pobles van volen homenatjar i donar les gràcies a qui ha estat el seu rector durant tots aquests anys.

Per altra banda, aquest mes de juliol, dins dels actes de la setmana Cultural del Roser, tindrà lloc la 12a Trobada de Puntaires de Puigcerdà. La trobada es farà durant el matí del diumenge 5 de juliol, a la plaça de Santa Maria, i comptarà amb l’assistència d’unes noranta puntaires. L’organització va a càrrec de l’Ajuntament de Puigcerdà i del Grup de Labors del Casal Sant Domènec.

 

 

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.