Esteu aquí: Inici NOTÍCIES 2a CAMINADA DE LA SÈQUIA DE PUIGCERDÀ

2a CAMINADA DE LA SÈQUIA DE PUIGCERDÀ

2a CAMINADA DE LA SÈQUIA DE PUIGCERDÀ

Tindrà lloc el proper dissabte 2 de juny i sortirà a les 8.30 h del camí dels Enamorats La caminada l’organitza l’Ajuntament de Puigcerdà en col•laboració amb els Bombers de Puigcerdà, Protecció Civil i la Comissió de Festes

 

2a CAMINADA DE LA SÈQUIA DE PUIGCERDÀ
 
Tindrà lloc el proper dissabte 2 de juny i sortirà a les 8.30 h del camí dels Enamorats
 
La caminada l’organitza l’Ajuntament de Puigcerdà en col·laboració amb els Bombers de Puigcerdà, Protecció Civil i la Comissió de Festes
 
 
El proper dissabte 2 de juny tindrà lloc la segona edició de la Caminada de la Sèquia. Aquesta marxa popular sortirà a les 8.30 h del camí dels Enamorats de Puigcerdà. El recorregut, que tindrà una durada aproximada de 2 hores, ressegueix la sèquia de Puigcerdà tot passant pel Torniquet i els municipis d’Ur, Enveig i la Tor de Querol. A l’acabament hi haurà esmorzar popular per a tothom (pa amb tomàquet, botifarrada i beguda). Els tiquets gratuïts per a l’esmorzar es lliuraran a la sortida.
 
La Caminada Popular de la Sèquia l’organitza l’Ajuntament de Puigcerdà en col·laboració amb el Cos de Bombers Voluntaris de Puigcerdà, Protecció Civil i la Comissió de Festes.
 
L’1 de maig de 2011 es va celebrar per primera vegada –en el marc dels actes del 150è aniversari dels Bombers de Puigcerdà– i va tenir una molt bona acollida.
 
 
Puigcerdà, 29 de maig de 2011
 
Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.