Esteu aquí: Inici Museu Cerdà HISTORIAL D'ACTIVITATS Exposicions 2012 Mostres de fotografia “Un dia en la Península de Macanao” i “Arte y salud” Autor: Carlos Velis (Veneçuela)

Mostres de fotografia “Un dia en la Península de Macanao” i “Arte y salud” Autor: Carlos Velis (Veneçuela)

Mostres de fotografia “Un dia en la Península de Macanao” i “Arte y salud” Autor: Carlos Velis (Veneçuela)

— arxivat sota:

El Museu Cerdà de Puigcerdà (la Cerdanya) es congratula d’acollir, aquest mes de desembre de 2012, una exposició sobre el fotògraf veneçolà Carlos Velis. Aquest fotògraf de la regió d’Aragua (Veneçuela), ens ensenya la seva exitosa mostra “Arte y Salud” formada per 25 imatges en las quals podrem apreciar la delicadesa amb la que tracta el complicat món del VIH/sida. Alhora i amb una segona mostra,”Un dia en la Península de Macanao”, ens aportarà una mirada diferent de la costa de Veneçuela i dels seus costums.

Què
  • Exposicions
Quan 01/12/2012 18:20 a
06/01/2013 18:20
On Museu Cerdà - Sala Planta Baixa
Nom
Telèfon de contacte 972-88-43-03
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Mostres de fotografia “Un dia en la Península de Macanao” i “Arte y salud”

Autor: Carlos Velis (Veneçuela)

 

carlos velis cartell - copia.jpg        


 

Gràcies al fotògraf Carlos Velis, tenim ocasió d'assistir a un *discurs visual educatiu* en pro d'una campanya reivindicativa dels bons costums en l'exercici de la pràctica del sexe, de manera preventiva.


Acompanyades d'uns textos al·legòrics molt encertats, l'artista en les seves imatges, juga al seu torn amb cossos nus, colors agressius (Roig) molt contrastats amb imatges en B / N, simbologia de mètodes anticonceptius, capses de medicaments
, píndoles i estris de tota mena.
L'artista tracta d'impressionar i marcar pautes de prevenció mitjançant unes imatges molt expressives, amb una bona realització d'aquestes, pel que fa a la qualitat fotogràfica.

Una llum molt encertada, plànols propers, agressius i de molt bona composició, satisfan l'espectador originant al mateix temps, delicadesa, sorpresa, inquietud i saber fer.


Sens dubte l'espectador al recrear-se en les imatges arriba de forma ràpida i precisa a l'enteniment i la preocupació per la problemàtica relacionada amb el VIH / ITS / SIDA.
Cap de les imatges, en una mesura molt adequada de 30x40cm, deixa indiferent a l'espectador el qual es pot recrear en cadascuna d'elles, comprovant el missatge que vol donar amb cadascun dels estris utilitzats per acompanyar en les composicions als cossos nus de dones, joves d'ambdós sexes i homes adults.


Un total de 26 imatges acompanyades d'uns lemes molt encertats, i ben disposades en el seu emplaçament a les sales del Museu Cerdà de Puigcerdà, segur seran, molt bé comentades pels visitants, que no tinc cap dubte, es portaran una molt bona impressió d'aquesta exposició fotogràfica.


Només em queda felicitar a l'autor Carlos Velis, per la seva encertada i ben realitzada obra i esperar que aviat puguem comptar amb una altra de les seves col·leccions.


Fins aviat.


Emili Gimenez Garcia / fotògraf

      

DSC_0007.JPG   DSC_0014.JPG

 

DSC_0211.jpg

DSC_0207.jpg


DSC_0230.jpg

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.