Esteu aquí: Inici Museu Cerdà HISTORIAL D'ACTIVITATS Exposicions 2011

Exposicions 2011

Exposicions 2011

Folder Exposició Catalunya Terra Pagesa
Un recorregut fotogràfic pel nostre espai agrari Inauguració dia 4 de febrer a les 20.30 h Organitza. Unió de Pagesos
Folder Puigcerdà Vista pels Pintors
Transcorreguts ja dotze anys des de la primera edició del “Concurs de Pintura Ràpida Vila de Puigcerdà”, organitzat pel Taller d’Arts Municipal i amb seu al Museu Cerdà, des d’aquí hem volgut treure a la llum el rellevant fons que durant aquest període hem anat recollint i salvaguardant relacionat amb les obres guanyadores del mateix, així com també altres pintures relacionades amb la Vila procedents d’exposicions monogràfiques.
Folder Dibuixants Aragüenys
EXPOSICIÓ DE DIBUIXANTS VENEÇOLANS: CAP A LA CONSOLIDACIÓ DE L’INTERCANVI CULTURAL. TERRITORIS AMICS Museu Cerdà de Puigcerdà (Catalunya, Espanya) acollirà, entre el 2 de març i el 2 de maig, l’exposició Dibuixants Aragüenys/Dibujantes Aragüeños. Puigcerdà, vila catalana d’estiueig per tradició i excel•lent destí turístic, situada en el cor i en la seva part més esplèndida dels Pirineus, busca la consolidació d’un intercanvi material, conceptual i sociocultural entre dos llunyans territoris. Això ha estat possible mercès a l’obstinació i al bon quefer del professor Ortíz, en afavorir un progressiu acostament entre territoris i gents, alhora s’ estrenyen els llaços d’amistat i col•laboració mútua.
Folder Petita Flora de la Cerdanya i del Parc natural del Cadí-Moixeró
Aquesta guia és el fruit de les passejades i excursions que l'autora ha fet per tota la Cerdanya, dibuixant les seves estimades floretes. En total més de 300 espècies que creixen a Cerdanya, la gran majoria d'elles presents al Parc natural de Cadí-Moixeró
Folder Exposició Barcelona i Cerdanya de la mà
Obra pictòrica d'en Josep Padró Patau que va néixer a Barcelona, al barri del Poble Sec, on va viure sempre. El seu lligam amb la nostra comarca ve per part de la seva mare, que va néixer a Targasona (Alta Cerdanya), i sovint havien anat a passar estius a Llívia, ja que tenien una nombrosa família a Cerdanya. Des d'aleshores mai va perdre el contacte amb la Cerdanya.
Folder Exposició Commemorativa 150è Aniversari dels Bombers Voluntaris de Puigcerdà
Passejada pels 150 anys de vida d'aquest Cos de voluntaris, sense afany de lucre i amb una vinculació no professional, que amb el seu treball i la seva dedicació tant han ajudat a la nostra comarca. És un orgull per nosaltres presentar aquesta bonica exposició.
Folder Exposició Vagabundeos Myanmar
Vagabundeos (vagabunderies) BIRMÀNIA El projecte fotogràfic "MYANMAR. 2010", presentat aquest estiu al Museu Cerdà de Puigcerdà (Girona) s’emmarca dins d’un pla de treball més ampli i ambiciós anomenat VAGABUNDEOS.
Folder Exposició "La Bíblia i la Filatèlia": (Història de la Bíblia en català).
Des del Museu Cerdà volem palesar la nostra satisfacció per gaudir de l’ocasió d’acollir aquesta mostra sobre La Bíblia i la filatèlia, que representarà “el bateig” del Cercle Filatèlic Bíblic pel que fa a les seves exposicions itinerants a Catalunya. L’exposició de ben segur que ens donarà a conèixer aquest best seller universal que és la Bíblia, tan propera i tan desconeguda alhora entre nosaltres.
Folder 100 Dibuixants que cal conèixer
Les arrels de les arts plàstiques es troben en el dibuix. Catalunya, terra de grans pintors i escultors, també ho és de magnífics dibuixants.
Folder Exposició "El bitllet de tren a Cerdanya: un recorregut gràfic".
La historia dels bitllets de tren i altres curiositats. Una exposició d'Adolf Ripollés
Folder Exposició Mandawa. Mil milions d'ànimes
Exposició de fotografies de XEVIVICTORI
Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.