Esteu aquí: Inici Museu Cerdà HISTORIAL D'ACTIVITATS Exposicions 2010

Exposicions 2010

Exposicions 2010

Folder Exposició Formes
 
Folder Exposició 100 anys d'esquí a Catalunya
 
Event Presentació del documental sobre el Tractat dels Pirineus. (Museu Cerdà (Sala Convencions), de 05/03/2010 19:00 a 05/03/2010 22:00)
Presentació del documental sobre el Tractat dels Pirineus realitzat en motiu del 350 Aniversari del Tractat dels Pirineus. L’autor dels continguts és el professor d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona Àngel Casals que en farà la presentació. Organitza: Institut d’Estudis Ceretans.
Event Sessió pràctica “Pensament positiu i meditació” (Museu Cerdà (Sala Convencions), de 06/03/2010 18:00 a 06/03/2010 21:00)
El proper dia 6 de març a les 18:00 h. el Museu Cerdà acollirà una Sessió pràctica de “Pensament positiu i meditació”. Per una millor qualitat de vida. Organitza : Brahma Kumaris.
Folder Exposició fotogràfica d'autors de Veneçuela
 
Event Jesús va donar la vida per molts (Mateu 20:28) (Museu Cerdà (Sala Convencions), de 30/03/2010 20:30 a 30/03/2010 23:00)
Per què ho havia de fer? Què has de fer per beneficiar-te'n? Et convidem a descobrir-ho Museu Cerdà dimarts, 30 de març de 2010 a les 20:30 h
Folder Exposició de fotografies Fenòmens Meteorològics
Dia Mundial de la Meteorologia. Presentació del llibre "Conèixer els núvols" de Marcel Costa i Jordi Mazón. A càrrec d'Enric Quílez - dimarts, 23 de març a les 20:15 h Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà
Folder Exposició per Bruixa i Metzinera. La Cacera de Bruixes a Catalunya
Arran de l’exposició feta al Museu d’ Història de Catalunya sobre la cacera de bruixes a l’edat mitjana us presentem la versió itinerant de la mateixa. El fenomen de la bruixeria ha generat un munt de tòpics: a bruixa que vola dalt d’una escombra, la que trobem en els sàbats nocturns i que disposa de poders malèfics atorgats pel diable, o fins i tot la bruixa “edulcorada”, o més o menys bona. Però la bruixeria i la seva repressió susciten un gran nombre d’interrogants....
Folder XI Mostra fotogràfica d'autors de Cerdanya
Exposició de les fotografies de la Mostra i monogràfic del guanyador de l'any passat NEUS TOR.
Folder Exposició Passat i present. 75 Aniversari oficina de turisme de la Generalitat de Catalunya
Aquesta exposició commemora el 75 aniversari de la creació, l'any 1932 de l'Oficina de Turisme de Catalunya (OTC), primer ens turístic de la Generalitat republicana.
Folder Exposició fotogràfica “africagrafica” de Montse Valldosera.
La mostra de 27 fotografies de l'Àfrica aplega un seguit de sentiments i sensacions que aquest continent sempre ha provocat en l'artista i que exposa, en aquesta ocasió, de manera fragmentada en diferents àmbits: • La seva pell (la bellesa, la nuesa, l'impudor, la força, la duresa). • Els orígens i els valors gairebé perduts per nosaltres (la família, el grup social, l'amistat, el respecte i la solidaritat). • La natura (la integració entre home i natura, l'obtenció de recursos, els cicles vitals, el temps).
Folder Exposició "El regne de les compostes"
Exposició de fotografies de les plantes compostes de la Cerdanya i el Capcir.
News Item IX Trobada Micològica de Primavera de Cerdanya.
Exposició i classificació de les espècies de bolets recollides. Amb la participació dels micòlegs Josep Ballarà, Miquel Rovira i Serge Poumarat. 29 i 30 de maig de 2010. Lloc: Museu Cerdà
Folder Dolça Cerdanya
Col·lecció d’embolcalls de sucre del Sr Joan Antón Corrales (Ger)
Folder La Retirada. Febrer del 39 a la Cerdanya
A Espanya, el febrer de 1936, el Front Popular guanya democràticament les eleccions. Però el juliol del mateix any, un cop d'estat preparat de fa temps per quatre generals, entre ells Franco, ajudat per l'Església i els grans propietaris, fan trontollar la república.
Folder KAOLACK. Exposició de fotografies de Joel López Beltran
Exposició de fotografies de Joel López Beltran
Folder Exposició "Atles Paisatgístic de les terres de Girona"
Del 28 d’octubre fins al 9 de gener. Selecció de pintures, reproduïdes en el llibre, dels artistes que han plasmat en les seves obres l’entorn natural de la nostra comarca.
Folder Exposició "Les matemàtiques a la vida quotidiana"
Fins el 28 de desembre. Les matemàtiques poden semblar molt allunyades de la realitat, com una disciplina del saber pròpia només dels científics i de gent tancada al seus despatxos, dedicats a fer càlculs o a elaborar abstruses teories. Però res més allunyat de la realitat. Amb aquesta exposició descobrireu una petita mostra de totes aquelles coses que conformen la nostra vida quotidiana que tenen relació directa o indirecta amb les matemàtiques.
Folder Exposició Ferms davant l’atac nazi
La història de la persecució contra els "Bibleforscher", oblidats de la història. Organitza: Cercle Europeu d'Antics Deportats i Internats Testimonis de Jehovà.
Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.