Esteu aquí: Inici LA FUNDACIÓ TALLERS DE LA CERDANYA ORGANITZA EL PRIMER OUTLET SOCIAL AMB LES FIRMES DE MODA TÈXTIL

LA FUNDACIÓ TALLERS DE LA CERDANYA ORGANITZA EL PRIMER OUTLET SOCIAL AMB LES FIRMES DE MODA TÈXTIL

LA FUNDACIÓ TALLERS DE LA CERDANYA ORGANITZA EL PRIMER OUTLET SOCIAL AMB LES FIRMES DE MODA TÈXTIL

— arxivat sota:

La Fundació Tallers de la Cerdanya ha organitzat el seu primer outlet social amb la col•laboració de les firmes Textura, Sita Murt, LTB jeans, Urbacks i Boxley. L’outlet es farà des de dijous 5 de desembre i fins diumenge 8 a la seu de la Fundació, situat al Barri Sant Julià, s/n de Puigcerdà. Durant aquests quatre dies, s’oferiran articles amb descomptes de fins al 70% i es destinarà el 5% de la recaptació a la Fundació Tallers de la Cerdanya.

Què
  • Esdeveniments
Quan 05/12/2013 10:00 a
08/12/2013 20:00
On seu de la Fundació, situat al Barri Sant Julià, s/n de Puigcerdà.
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

LA FUNDACIÓ TALLERS DE LA CERDANYA ORGANITZA EL PRIMER OUTLET SOCIAL AMB LES FIRMES DE MODA TÈXTIL

DEL 5 AL 8 DE DESEMBRE DE 2013

 

Oferiran  els seus articles amb descomptes de fins al 70% i el 5% de les vendes serà per a la Fundació

 

La Fundació Tallers de la Cerdanya ha organitzat el seu primer outlet social amb la col·laboració de les firmes Textura, Sita Murt, LTB jeans, Urbacks i Boxley. L’outlet es farà des de dijous 5 de desembre i fins diumenge 8 a la seu  de la Fundació, situat al Barri Sant Julià, s/n de Puigcerdà. Durant aquests quatre dies, s’oferiran articles amb descomptes de fins al 70%  i es destinarà el 5% de la recaptació a la Fundació Tallers de la Cerdanya.

La seu de la Fundació obrirà les seves portes des de les deu del matí fins a les vuit del vespre per als clients, amics i col·laboradors de la Fundació Tallers de la Cerdanya. D’aquesta manera, en el marc d’unes dates properes a les festes nadalenques, la Fundació proporcionarà l’oportunitat d’adquirir articles, amb el valor afegit que un percentatge dels beneficis d’aquestes vendes serviran per impulsar projectes socials per la nostra Fundació.

El director de la Fundació Tallers de la Cerdanya, Enric Carmona, ha agraït “la col·laboració i el suport que ens han mostrat tant Textura, Sita Murt, LTB jeans, Urbacks i Boxley, per col·laborar amb nosaltres i oferir aquest primer Outlet Social que estem segurs generarà un fort interès per totes les persones que col·laboren amb nosaltres”.

Les marques que hi participen, oferiran un ampli assortiment d’articles de moda amb un descompte que només trobaran a l’Outlet Social de Pugicerdà, de manera que el convertiran en una experiència de compres ideal per completar les activitats de lleure de l’estada a la comarca, i realitzant una aportació a la Fundació Tallers de la Cerdanya.

 

 

 

 

 

 

La Fundació Tallers de la Cerdanya

La Fundació Tallers de la Cerdanya està especialitzat en la creació i gestió de centres i serveis adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca de la Cerdanya. La Fundació desenvolupa activitats des de dues àrees: la laboral i la social, atenent actualment a 32 persones.

Des de l’àmbit laboral, la Fundació gestiona el Centre Especial de Treball, que dóna ocupació a més de 10 persones i compta amb l’activitat productiva de jardineria, donant servei a la majoria d’estaments públics de la comarca de la Cerdanya .

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.