Esteu aquí: Inici L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ I CÀRITAS SIGNEN UN CONVENI DE COL•LABORACIÓ

L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ I CÀRITAS SIGNEN UN CONVENI DE COL•LABORACIÓ

L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ I CÀRITAS SIGNEN UN CONVENI DE COL•LABORACIÓ

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Puigcerdà i la Càritas Parroquial de Puigcerdà han signat un conveni de col•laboració. Mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament aportarà 6.000 € a la Càritas Parroquial, que s’hauran de destinar a ajuts a les persones i famílies de la Vila que ho necessitin. Els ajuts serveixen per finançar despeses com alimentació, habitatge, higiene, subministres bàsics, ensenyament, etc.

L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ I CÀRITAS SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ

 

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Puigcerdà i la Càritas Parroquial de Puigcerdà han signat un conveni de col·laboració. Mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament aportarà 6.000 € a la Càritas Parroquial, que s’hauran de destinar a ajuts a les persones i famílies de la Vila que ho necessitin. Els ajuts serveixen per finançar despeses com alimentació, habitatge, higiene, subministres bàsics, ensenyament, etc.

 

La signatura del conveni va tenir lloc el passat dimecres 27 de novembre a la sala de plens de l’Ajuntament de Puigcerdà.

 

El rector de Puigcerdà, mossèn Josep Grau, va agrair l’esforç de l’Ajuntament i la col·laboració que existeix entre ambdues institucions.

 

Per la seva banda, l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, va recordar la importància de la tasca que fa Càritas, va agrair la feina del seu voluntariat i les aportacions privades, i va remarcar que els diners que destina Càritas a ajudar les famílies són molts més i que és de justícia que l’Ajuntament col·labori en tot allò que pugui.

 

Així mateix, durant aquestes setmanes, Càritas coordina el Gran Recapte d’Aliments i celebrarà el seu Quinto anual el proper diumenge 15 de desembre, a les 17 h, a la rectoria de Puigcerdà (carrer Espanya, 44). El Quinto és una de les fonts de finançament de la Càritas Parroquial.

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.