Esteu aquí: Inici L’Ajuntament de Puigcerdà decora el municipi amb flors

L’Ajuntament de Puigcerdà decora el municipi amb flors

L’Ajuntament de Puigcerdà decora el municipi amb flors

Un any més, l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Puigcerdà ha promogut l’ornamentació floral de la Vila. S’ha engalanat la Vila amb flors de diferents colors i diferents varietats per tal de donar un toc de color i olor a Puigcerdà.

Un any més, l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Puigcerdà ha promogut l’ornamentació floral de la Vila. Per segon any consecutiu, l’adornament de flors ha anat a càrrec de l’empresa Jardineria Germans Chia de Puigcerdà i com cada any s’ha engalanat la Vila amb flors de diferents colors i diferents varietats per tal de donar un toc de color i olor a Puigcerdà.

Aquest any, com a novetat, s’ha decorat la jardinera del famós plataner de la plaça dels Herois de Puigcerdà. Aquest adornament ha anat a càrrec de la Jardineria municipal Sant Marc. Des de l’Àrea de Medi Ambient s’espera que aquesta acció sigui ben rebuda per tothom i que aquest petit jardí es mantingui durant força temps.
El fet de contractar empreses locals i comarcals és un dels compromisos que s’intenten dur a terme des del Consistori, a fi de poder fer despesa i generar activitat econòmica a les empreses del municipi i la comarca

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.