Esteu aquí: Inici L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ ARRANJARÀ ELS CARRERS SALTÈGUET I NOTARI ORTODÓ

L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ ARRANJARÀ ELS CARRERS SALTÈGUET I NOTARI ORTODÓ

L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ ARRANJARÀ ELS CARRERS SALTÈGUET I NOTARI ORTODÓ

Aquesta primavera l’Ajuntament de Puigcerdà arranjarà els carrers Saltèguet i Notari Ortodó, al centre històric de Puigcerdà. La inversió tindrà un cost aproximat de 16.000 € i permetrà refer el paviment d’ambós carrers

L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ ARRANJARÀ ELS CARRERS SALTÈGUET I NOTARI ORTODÓ

Les obres suposaran una inversió aproximada de 16.000 € i es faran a la primavera

Aquesta actuació s’emmarca dins el “Pla de Millora de la Qualitat Urbana” de Puigcerdà

Aquesta primavera l’Ajuntament de Puigcerdà arranjarà els carrers Saltèguet i Notari Ortodó, al centre històric de Puigcerdà.

La inversió tindrà un cost aproximat de 16.000 € i permetrà refer el paviment d’ambós carrers.

Aquesta acció s’emmarca dins el “Pla de millora de la qualitat urbana de Puigcerdà”, que preveu per enguany diferents accions de les àrees d’urbanisme i obres, medi ambient i mobilitat.

L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha explicat que “un dels principals objectius del Consistori és el manteniment de carrers, vials i voreres, i en general de tot l’espai públic” i que per això “l’Ajuntament anirà arranjant progressivament els diferents carrers de la Vila, en funció de l’estat de conservació dels vials i de les disponibilitats pressupostàries”.

A finals de l’any passat, el Consistori puigcerdanès ja va fer una acció important en aquest sentit amb l’arranjament del carrer de Vilallobent (des de la carretera nacional fins a l’avinguda Catalunya), al barri de la Baronia.


Puigcerdà, 3 de març de 2012
 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.