Esteu aquí: Inici Joventut Oportunitat Jove (Formació i Inserció Laboral)

Oportunitat Jove (Formació i Inserció Laboral)

Oportunitat Jove (Formació i Inserció Laboral)

Aquest projecte es coordina des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà, i s’emmarca dins el programa de subvencions de Garantia Juvenil, del SOC, la Unió Europea, el Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. Per desenvolupar el projecte i mitjançant el cofinançament, s’ha contractat una tècnica d’orientació i es donarà la formació totalment gratuïta als joves participants.


NOU PROJECTE D’ORIENTACIÓ ACADÈMICA I LABORAL PER A JOVES DE PUIGCERDÀ I LA CERDANYA

L’any 2016 arriba amb una nova oportunitat fins ara mai vista per als joves de la Cerdanya.

Els joves d’entre 16 i 29 anys que no estiguin estudiant ni treballant i vulguin continuar els estudis o trobar feina per definir el seu perfil professional, estan de sort perquè poden beneficiar-se del servei d’orientació i assessorament acadèmic, formatiu i laboral que s’ofereix des de l’Oficina Jove de la Cerdanya, ubicada a la plaça de Mallorca de Puigcerdà.

El projecte consta de tres fases per atendre a les necessitats de cada participant amb l’objectiu d’informar de les possibilitats formatives que existeixen i de les sortides laborals de la comarca. L’acompanyament personal als joves parteix d’una visió dinàmica, pràctica, vivencial, motivant i participativa tractant temes d’interès com l’autoconeixement, el creixement personal, idiomes, les habilitats socials, les competències professionals i les noves tecnologies, entre d’altres, per garantir professionalitat dels joves i la inserció al món laboral.

Si ets jove i estàs interessat en el programa d’oportunitat jove o coneixes a algú, adreceu-vos a l’Oficina Jove de Puigcerdà, truqueu al telèfon 972882121 o per correu electrònic a oportunitatjove@puigcerda.cat.

Aprofitem per comunicar-vos que properament es portaran a terme micro càpsules participatives i informatives a Puigcerdà i altres municipis de la comarca per apropar-nos als joves, compartir una experiència d’oportunitat jove i motivar-los en reprendre el seu futur amb il·lusió.

Per estar atents al desenvolupament del programa i les diverses activitats seguiu-nos a les xarxes socials: twiter @puigcerdajove, facebook: Oficina Jove de la Cerdanya i  instagram: puigcerda_jove.

CARTELL_OportunitatJOVE_new.jpg

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.