Esteu aquí: Inici Joventut Local Jove

Local Jove

Local Jove

Aquest és l'espai per a els joves de Puigcerdà, on trobar-se, compartir, viure experiències, adquirir competències, fer activitats...en definitiva PASSAR-HO BÉ amb altres joves i aprendre!

 

 

El local social jove és un espai pensat pels joves de 12 a 29 anys de Puigcerdà, un espai on poder participar, jugar,estudiar, trobar-se, realitzar cursos, tallers, realitzar reunions d’associacions...

El local consta de 3 espais: un de 63 metres quadrats on hi ha 9 ordinadors amb servei d’internet i WIFI gratuït, un segon espai de 35 metres quadrats on es troba la sala polivalent on realitzen diferents activitats com tallers, tornejos de ping-pong, xerrades, entres d’altres i un últim de 25 metres quadrats habilitats com a aula d’estudi per realitzar-hi cursos, reunions, treballs en grup, i altres activitats.
 

El local jove disposa d'un projecte anual d'activitats, s'elaboren les activitats mensualment amb la participació del joves, molt lligada al calendari festiu i a les demandes dels joves usuaris.

Les activitats que es realitzen al local s'emmarquen dins l'educació en el lleure i es treballa a partir de la convivència, fomentant valors com la solidaritat, la participació, el respecte a la diversitat i el treball cooperatiu.

La dinamitzadora de l'espai té un rol d'educadora que dona eines per l'augment de l'autonomia i l'assumpció de responsabilitats dels joves en relació al projecte del centre.


Segueix-nos a les xarxes socials per esta al dia de totes les activitats i projectes del LOCAL JOVE!

Facebook: https://www.facebook.com/OJPuigcerdaCerdanya/
Twitter: https://twitter.com/puigcerdajove

Instagram: https://www.instagram.com/puigcerda_jove/

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.