Esteu aquí: Inici Joventut CURSOS EDUCACIÓ EN EL LLEURE CURS DE PREMONITOR/A (per joves de 14 a 17 anys) INSCRIPCIÓ AL CURS SETMANA SANTA'18

INSCRIPCIÓ AL CURS SETMANA SANTA'18

INSCRIPCIÓ AL CURS SETMANA SANTA'18

Aquí trobareu informació del curs de Premonitors i Premonitores que organitza l'Ajuntament de Puigcerdà amb l'Escola d'educadors i d'educadores, Escola de l'Empordà.

 

 

Curs de PREMONITORS I PREMONITORES de lleure per joves de 14 a 17 anys per SETMANA SANTA

 

Aquesta setmana santa es realitzarà la sisena edició del curs de Premonitor/a, un curs adreçat a joves de 14 a 17 anys que vulguin introduir-se en el món de l’educació en el lleure.

Aquest curs l’organitza L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà amb l’Escola de l’Empordà d’educadors i educadores en el lleure.

El curs ajuda a tenir una visió clara dels continguts d’aquesta professió i els capacita per realitzar tasques d’ajudant de monitor en casals, extraescolars, colònies, campaments, etc.

És un programa intensiu estructurat en mòduls i amb una metodologia específica pensada per els/les joves, molt dinàmica, activa i divertida, passaran 3 dies en un alberg aprenent i posant en pràctica tots els coneixements sobre el món del lleure.

Tot i això, s’ha de tenir en compte que aquests cursos no estan pensats per després anar a treballar. La formació és un bon incentiu, perquè, quan aquest joves tinguin l’edat, decideixin formar-se com a monitors de lleure i siguin ells mateixos qui organitzin o participin el les activitats de lleure habituals a la seva entitat o municipi.

El curs es desenvoluparà durant els dies 26, 27 i 28 de març a l’Alberg de la Molina, el preu inclou l’allotjament, pensions completes, el material didàctic i la formació impartida per professionals del món del lleure. Els joves passaran tres dies aprenent competències sobre treball en equip, educació en el lleure, convivència entre iguals, organització, valors, dinàmiques, tallers i jocs per posar en pràctica en les activitats amb infants.

En el Casal d’estiu “La Quitxalla” que organitza l’Ajuntament de Puigcerdà, cada any participen molts joves monitors i monitores voluntaris, aquest estiu es donarà preferència a tots aquells i aquelles joves que hagin cursat el curs i se’ls subvencionarà el 25% del curs de premonitors.

Per més informació i matrícules us podeu adreçar a:

Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà

Pl. Regne de Mallorca s/n

972882121

joventut@puigcerda.cat

 

LES PLACES SÓN LIMITADES!!! Si t’agrada el món del lleure no et perdis aquesta oportunitat!

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.