Esteu aquí: Inici INAUGURACIÓ DEL PARC DELS QUATRE CAMINS DE PUIGCERDÀ

INAUGURACIÓ DEL PARC DELS QUATRE CAMINS DE PUIGCERDÀ

INAUGURACIÓ DEL PARC DELS QUATRE CAMINS DE PUIGCERDÀ

El proper dissabte 7 de juny, a les 11 h del matí, tindrà lloc la inauguració del nou parc dels Quatre Camins, a càrrec de l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira. Durant tot el dia, hi haurà activitats infantils per a la mainada.

INAUGURACIÓ DEL PARC DELS QUATRE CAMINS DE PUIGCERDÀ

 

 

El proper dissabte 7 de juny, a les 11 h del matí, tindrà lloc la inauguració del nou parc dels Quatre Camins, a càrrec de l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira. A més, durant tot el dia, hi haurà activitats infantils per a la mainada.

 

El nou parc, situat a l’entrada de Puigcerdà, s’ha executat en tres fases i ha costat més de 450.000 €, que han estat finançats per l’Ajuntament de Puigcerdà, la Diputació de Girona i altres aportacions.

 

S’ha creat una zona verda d’uns 4.500 m², amb circuits de passeig, una pista esportiva, una zona infantil amb gronxadors i uns lavabos públics. Dos elements característics d’aquest nou espai verd són la pèrgola del camí central i unes grans lletres amb el nom de Puigcerdà que donen la benvinguda als visitants. L’entorn del parc s’ha habilitat com a àrea d’aparcament gratuït.

 

Aquesta actuació ha permès dignificar l’entrada de Puigcerdà i dotar el barri de la Baronia i la zona del polígon de Sant Marc d’un espai verd i d’equipaments que és molt concorregut.

 

El nom del parc dels Quatre Camins es va escollir mitjançant votació popular a través de les xarxes socials i fa referència al topònim tradicional d’aquesta zona. 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.