Esteu aquí: Inici TURISME TURISME CULTURAL Petjades culturals PETJADES CULTURALS. RUTA LITERÀRIA RUIZ ZAFÓN

PETJADES CULTURALS. RUTA LITERÀRIA RUIZ ZAFÓN

PETJADES CULTURALS. RUTA LITERÀRIA RUIZ ZAFÓN

BANNER ZAFON.jpg

Llibret Petjades Culturals Puigcerdà Baixa_Página_01-002.jpg

 

MAPA PETJADES 1+2-002.jpg 

 

RUTA LITERÀRIA "RUIZ ZAFÓN "

 

 

Aquesta ruta literària, marcada i guiada, vol donar a conèixer a tothom els indrets de Puigcerdà per on es desenvolupa la trama de la novel·la de Carlos Ruiz Zafón, El Joc de l’Àngel. La ruta transcorre per tots els llocs de Puigcerdà als quals s’al·ludeix als diferents capítols d’aquesta novel·la.

 

Les marques i indicadors d’aquesta ruta literària consisteixen en columnes de granit polit de 120x40x40 cm, que s’ubiquen als punts estratègics del recorregut. A sobre d’aquestes columnes hi trobem una placa d’acer inoxidable amb un fragment de text de l’obra que fa al·lusió, precisament, a la zona de Puigcerdà on hi ha emplaçada la columna.

 

La primera columna que senyalitza la ruta es troba al costat de l’estació de ferrocarril de Puigcerdà i la segona, a l’entrada de l’Hotel del Llac. Les columnes compreses entre els nombres 3 i 7, es troben emplaçades al voltant de l’Estany de Puigcerdà. La columna número 8 està ubicada davant la Villa San Antonio, la columna 9, la podem trobar al passeig de Rigolisa i, finalment, la 10 es troba al passeig dels Enamorats.

 

 

RUTA LITERARIA "RUIZ ZAFÓN"

 

 

Esta ruta literaria, marcada y guiada, quiere dar a conocer los lugares de Puigcerdà por donde se desarrolla la trama de la novela de Carlos Ruiz Zafón, El Juego del Ángel. La ruta transcurre por todos los parajes a los cuales se alude en los diversos capítulos de la novela.

 

La señalización e indicaciones de esta ruta consisten en columnas de granito pulido de 120x40x40 cm ubicadas en los puntos estratégicos del recorrido. Encima de estas columnas encontramos situada una placa de acero inoxidable con la parte del texto de la obra que hace alusión, precisamente, a la zona de Puigcerdà donde hay emplazada la columna.

 

Así pues, la primera columna que señaliza la ruta se encuentra situada al lado de la estación de ferrocarril de Puigcerdà y la segunda está ubicada en la entrada del Hotel del Lago. Las columnas comprendidas entre los números 3 y 7, están emplazadas alrededor del Lago de Puigcerdà. La columna número 8 está ubicada delante de la Villa San Antonio, la número 9, en el passeig de Rigolisa y, finalmente, la número 10, en el passeig dels Enamorats.

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.