Esteu aquí: Inici TURISME AGENDA MES DE NOVEMBRE ACTIVITATS CAT NOVEMBRE

ACTIVITATS CAT NOVEMBRE

ACTIVITATS CAT NOVEMBRE

PORTADA tot l’any.jpg

   
  ACTIVITATS  CAT PUIGCERDÀ
 

 

Divendres 1 de novembre

10.30 h Puigcerdà amb Segway. Visita recomanada. Excursió guiada pels indrets turístics culturals  i naturals del municipi. Es recomana portar càmera fotogràfica. Preu: 29’50€/persona. Cal fer reserva prèvia. Informació i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

15.15 h III Cicle de tècniques bàsiques de cuina. Tema 10: cuina ceretana. Cal fer reserva prèvia. Informació i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

19.30 h Primer divendres de mes. Celebrem-ho!  Descobrim els licors i els espirituosos de la zona. Preu: 7€/Adults.  Cal fer reserva prèvia. Informació i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

 

Dissabte 2 de novembre

15.15 h III Cicle de tècniques bàsiques de cuina. Tema 10: cuina ceretana. Cal fer reserva prèvia. Informació i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

16.00 h Taller infantil de cuina: panellets. Cal fer reserva prèvia. Informació i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

 

Diumenge 3 de novembre

10.30 h III Cicle de tècniques bàsiques de cuina. Tema 10: cuina ceretana. Cal fer reserva prèvia. Informació i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

17.00 h Taller familiar: Creps de colors. Preu: 7€/adults i 5€/nens. Cal fer reserva prèvia. Informació i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

 

Dijous 7 de novembre

15.15 h Dijous dolç: gofres de sabors. 7€/adults. Cal fer reserva prèvia. Informació i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

 

Divendres 8 de novembre

15.15 h III Cicle de tècniques bàsiques de cuina. Tema 11: aus. Cal fer reserva prèvia. Informació i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

 

Dissabte 9 de novembre

10.30 h Puigcerdà amb Segway. Visita recomanada. Excursió guiada pels indrets turístics culturals  i naturals del municipi. Es recomana portar càmera fotogràfica. Preu: 29’50€/persona. Cal fer reserva prèvia. Informació i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.  

10.30 h III Cicle de tècniques bàsiques de cuina. Tema 11: aus. Cal fer reserva prèvia. Informació i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

17.00h  Taller Familiar: dònuts. 7€/adults i 5€/nens. Cal fer reserva prèvia. Informació i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

Diumenge 10 de novembre

10.30 h Taller dinar: Fideuada. 16€/persona. Inclou el taller, l’aperitiu i el dinar. Cal fer reserva prèvia. Informació preu i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

18.00 h III Cicle de tècniques bàsiques de cuina. Tema 11: aus. Cal fer reserva prèvia. Informació i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

 

Dijous 14 de novembre

15.15 h  Dijous dolç: xurros amb xocolata blanca. 7€/adults i 5€/nens. Taller familiar. Cal fer reserva prèvia. Informació i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

 

Dissabte 16 de novembre


17.00 h  Taller familiar: creps. Preu: 7€/adults i 5€/nens. Cal fer reserva prèvia. Informació i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Puigcerdà.

 

Diumenge 17 de novembre

10.30 h Taller familiar: arròs negre. Preu:16€/persona. Inclou el taller, l’aperitiu i el dinar. Cal fer reserva prèvia. Informació preu i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.


Dijous 21 de novembre

11.00 h Dijous dolç: veniu a aprendre a fer Nutella! Preu: 7€/adults. Cal fer reserva prèvia. Informació i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

 

Divendres 22 de novembre

19.30 h  Curs de còctels. Preu: 7€/adults. Cal fer reserva prèvia. Informació i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

 

Dissabte 23 de novembre


17.00 h Taller familiar: fem magdalenes! Preu: 7€/adults i 5€/nens. Cal fer reserva prèvia. Informació preu i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Puigcerdà.

19.00 h Tast gastrosensitiu de formatges de Meranges. Preu: 7€/adults. Cal fer reserva prèvia. Informació preu i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Puigcerdà.

 

Diumenge 24 de novembre

10.30 h Taller dinar: arròs de muntanya. 16€/persona. Inclou el taller, l’aperitiu i el dinar. Cal fer reserva prèvia. Informació preu i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà. 

   
  ACTIVITATS A LA CARTA   CAT PUIGCERDÀ
 

CAT PUIGCERDÀ “ACTIVITATS  A LA CARTA” WWW.CAT-PUIGCERDA.COM/CA

 

De dilluns a dissabte

Espai temàtic “ El tractat dels Pirineus”. Descobriu a través de la tecnologia digital com es va produir el fet històric del Tractat dels Pirineus i quines conseqüències va tenir. Preu 1’5€ (gratuït per menors de 12 anys). Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà (CAT).

 

Tots els divendres, dissabtes i diumenges i diàriament (sota petició).

Visita guiada a peu per Puigcerdà. Per conèixer la vila amb la família o amb els amics a través de les Petjades Culturals de Puigcerdà. No us perdeu la visita guiada pels indrets turístics i culturals de la vila. Preu 3’50€/persona. Informeu-vos dels horaris de sortides al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà (CAT).

 

Diàriament

10.30 h i 18.00 h Puigcerdà amb segway. Visita guiada pels indrets turístics culturals  i naturals del municipi. Veniu amb la família o amb els amics i descobriu Puigcerdà d’una manera diferent i divertida! Preu 29’50€/persona. Informeu-vos al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà (CAT) i a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.

 

 

CURS GASTRONÒMIC INFANTILwww.cat-puigcerda.com/ca

Pizzes, pasta, galetes, gelats, etc. apte per a celíacs (a partir de 4 anys).

 

Grup A: dilluns i dimecres

Grup B: dimarts i dijous

 

Horari: de 17.15 h a 18.15 h.

 

Preu del cicle: 49€ (8 classes). Classes soltes: 7€.

 

 

 

 

 

 

III CICLE DE TÈCNIQUES BÀSIQUES DE CUINA www.cat-puigcerda.com/ca

3 mesos (3 cicles). 14 sessions de 2 hores cadascuna, total del curs: 28 hores.

 

Horari a convenir:

 

Divendres tarda: de 15.15 h

Dissabte matí: de 10.30 h

Diumenge tarda: de 18.00 h

 

 

El curs serà el mateix per a les tres sessions  setmanals facilitant  així la seva assistència. Places limitades. Preu: 25€ cada cicle. 9’90€ classes soltes.

 

 

Cal fer reserva prèvia. Places limitades. Algunes activitats requereixen un mínim de participants. Tarifes especials per grups. Informació i reserves al Centre d’Acollida Turística de Puigcerdà (CAT): catpuigcerda@puigcerda.cat. 972 88 08 16 i a l’ Oficina de Turisme de Puigcerdà: info@puigcerda.cat  972 88 05 42.

 

 

 


 

 

 

  

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.