Esteu aquí: Inici Esports Agenda Competicions Puigcerdà Marxa Ciclista 3 nacions actualitat

actualitat

actualitat


 

actualitat

normativa inscripcions circuit resultats informació

 

 

39a MARXA CICLOTURISTA RUTA PIRINENCA DE LES 3 NACIONS
DIUMENGE 17 DE JUNY 2018


 

INSCRIPCIONS 2018 OBERTES ACCÉS SERVIDOR INSCRIPCIONS ALBECAM

Condicions inscripció: omplir el formulari d’inscripció + pagament per TPV.

 

 


PODEU SEGUIR ACTUALITZACIONS DE LA MARXA AL FACEBOOK

  

https://www.facebook.com/marxa3nacions/


 

 

CRÒNICA EDICIÓ 2017

 

La  38a  Marxa  Cicloturista Ruta Pirinenca de les Tres Nacions 2017  reuneix a Puigcerdà 800 ciclistes.

Amb gairebé 800 inscrits, una de les participacions més altes de les 38 edicions, juntament amb els acompanyants consolida un gran cap de setmana ple de visitants a Puigcerdà per gaudir  d’aquesta festa del ciclisme.

A les vuit del matí, l’alcalde  de Puigcerdà, Sr. Albert Piñeira, tallava la cinta de sortida juntament  amb  la regidora  d’esports  Sra. Mar Quera, el representant per Girona de la Federació Catalana de Ciclisme, el Sr. Francesc  Moradell i del president del Club Poliesportiu Puigcerdà, Sr. Joan  Barnola.

Els petards tradicionals, des de dalt del campanar i el repicó de campanes anunciaven la sortida i els ciclistes tenien per davant 140 km que han estat  superats entre 4 i 8 hores per un circuit  dels més atractius i especials del Pirineu: les valls de la Cerdanya i Alt Urgell, Andorra amb el mític port d'Envalira (2400 m), França amb el coll de Puymorens i la vall del riu Querol.

L’arribada de la marxa estava situada en el complex esportiu del Club Poliesportiu Puigcerdà, ple de nombrosos afeccionats i familiars que esperaven  l’arribada dels participants i on també hi han assistit per  fer el lliurament de premis l’Alcalde de Puigcerdà Sr. Albert Piñeira, regidors i membres de la secció de ciclisme.

En l’aspecte de l’esforç, els participants han demostrat un  gran nivell de preparació esportiva i els primers en arribar ho han fet en menys de 4 hores: David  Fernandez (Agrupació Ciclista Andorra), Jordan Cardenas (Penya Ciclista Montsià) i Albert Rifà (Fanàtik Vic Club).
En noies ho feien per aquest ordre, Valentine Segrestan (Calvisson VTT), Lorena Ledesma  i Eveline Chovin (  Agrupació Ciclista Andorra).  

El Club  ACA, Agrupació Ciclista Andorrana, amb més de 40 ciclistes ha estat premiat com a club amb més participants.

Com  és habitual , el Club Ciclista Poliesportiu Puigcerdà ha aconseguit un ampli  suport  social i esportiu amb la implicació nombrosos  voluntaris i de les Federacions Catalana i Andorrana de Ciclisme.

Molt  important  la col•laboració del  Servei Català de Trànsit, l’Agència Andorrana de Mobilitat, Protecció Civil de Puigcerdà, Fundació Hospital de Puigcerdà, el suport de l'Ajuntament de Puigcerdà, els  Ajuntaments de la Cerdanya i de les Parròquies Andorranes.
Destacable també el suport de les institucions  dels  governs Català, d’Andorra i de França i  de les duanes espanyola, andorrana i francesa per la seva contribució en el bon desenvolupament de la Marxa Cicloturista “Ruta Pirinenca de les 3 Nacions”.

En l’apartat de marques Coca-Cola, “La Caixa”, Carrefour Puigcerdà i Campus Cerdanya han contribuït com patrocinadors a arrodonir l’èxit d’una marxa amb el segell de trenta vuit edicions.

Puigcerdà, 19 de juny de 2017

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.