Esteu aquí: Inici Esports Agenda Competicions Puigcerdà HOQUEI GEL FEMENÍ Campionat del Món Hoquei Gel Femení- Actualitat

Campionat del Món Hoquei Gel Femení- Actualitat

Campionat del Món Hoquei Gel Femení- Actualitat

2014 PORTADA FACE mundial hoquei23b.jpg

 

actualitat

competició informació

 

DSC_8704.jpg

07.04.2013. CLOENDA DEL CAMPIONAT REPARTIMENT DE TROFEUS  MILLORS EQUIPS

Classificació final Campionat del Món Hoquei Gel Femení DivisióII-Grup B. Puigcerdà 2013 :

1. Corea del Sur 15 punts, 2. Espanya 12 punts, 3. Croàcia 8 punts, 4. Islàndia 5 punts, 5. Bèlgica 5 punts, 6. Sudàfrica 0 punts.

   
DSC_8625.jpg 

07.04.2013. AGRAÏMENT DE L'ALCALDE DE PUIGCERDÀ A LA PRESIDENTA DE LA FEDERACIÓ ESPANYOLA D'ESPORTS DE GEL

Acabat l’últim partit  entre Croàcia i Espanya , l’alcalde de Puigcerdà,  Sr. Albert Piñeira,  ha ofert un ram de flors  a la presidenta de la Federació Espanyola d’Esports de Gel, la Sra. Maria Teresa Samaranch , en agraïment a la confiança depositada per la presidenta que Puigcerdà seria un bon organitzador d’un campionat mundial.

 

   
2.jpg

02.04.2013. ACOLLIDA . PUIGCERDÀ 2013DE L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ A LES REPRESENTACIONS ESPORTIVES, ÀRBITRALS I FEDERATIVES DEL MUNDIAL D’HOQUEI GEL FEMENÍ

Les sales d’exposicions en el Museu Cerdà han estat el lloc escollit  on l’Alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira ha rebut a les  delegacions de les sel·leccions de Bèlgica, Croàcia, Corea, Espanya , Islàndia i R. Sud-Àfrica  que aquests dies participen  en el  Campionat del Món.

Albert Piñeira ha donat  la benvinguda a totes aquestes delegacions , com també al grup que forma part de  l’equip de jutges del mundial, finalment ha fet un intercanvi de records am motiu del  mundial amb el Sr. Frank Gonzalez, membre executiu de l’IIHF i vicepresident de la FEDH i amb el Sr. Alexander Steblin, Chairman de la competició i membre de la IIHF.

A l’acte hi han estat presents el Sr. Ramon Moliner , president del Consell Comarcal de la Cerdanya i membres de la junta del Club Gel Puiigcerdà.

Un petit refrigeri  i la foto de grup en el pati exterior del Museu han posat fí a un acte ple de cortesia i diversitat.

 

   
INAU.jpg

01.04.2013. INAUGURACIÓ OFICIAL DEL MUNDIAL

Abans de  l’últim partit de la primera jornada va tindre lloc la inauguració dels Campionats del Món d’Hoquei Gel Femení Divisió II-Grup B , que va comptar amb la presència i  discursos del Sr. Ivan Tibau , Secretari General de l’Esport, el Sr. Albert Piñeira, Alcalde de Puigcerdà, el Sr. Frank Gonzalez, membre executiu de l’IIHF i vicepresident de la FEDH i finalment el Sr. Alexander Steblin, Chairman de la competició i membre de la IIHF,  que  declarà oficialment inaugurats els campionats en nom de la IIHF.

També hi eren presents els Sr. Òscar Cruz, president de la FCEH, el  Sr. Roman Herrero , president de la FVDI, el Sr. Enric Truñó , comissionat candidatura BCN-PIRINEUS 2022, Òscar Grau i Mònica Bosch de l’oficina tècnica BCN-PIRINEUS 2022, la Sra. Teresa Llorens presidenta del Club Gel Puigcerdà i membres de la junta directiva ,  el Sr. Joan Barnola  president del CP Puigcerdà, el Sr. Daniel Delestré , alcalde d’Osseja, el Sr. Albert Casas regidor d’esports i regidors de l’Ajuntament de Puigcerdà.

   
562617_628158207201450_1589337669_n.jpg

KARLOS GORDOVIL: “EN ESTE MUNDIAL HAY CINCO SELECCIONES FAVORITAS PARA EL ORO”

NP FEDH “ .......Por último, también ha destacado que espera contar con el apoyo del público a su favor para ayudar a las españolas a conseguir el oro. Gordovil ha asegurado que está seguro de que “la organización del Mundial va a ser muy buena y creemos que todo el mundo va a disfrutarlo, y porque tampoco se ha visto mucho hockey femenino en Puigcerdà. Lo cierto es que tanto la gente de la pista de Puigcerdà, como el Ayuntamiento y la FEDH se están volcando con este campeonato, y eso ayudará a crear una muy buena imagen de cara al Pirineo y a los deportes de hielo en nuestro país. También espero que esto acabe teniendo como resultado inmediato que Catalunya vuelva a tener un equipo en las ligas femeninas”.  

LLEGIR LA NOTA DE PREMSA SENCERA

 

   
P1.jpg

01.04.2013. INAUGURACIÓ  I 1A JORNADA MUNDIAL HOQUEI 

13:00 h   R. SUD-ÀFRICA - ISLÀNDIA
16:30 h   COREA - CROÀCIA
19.45 h   INAUGURACIÓ DEL MUNDIAL
20.00 h   ESPANYA - BÈLGICA

   
image006.jpg

21.03.2013. Presentat a Puigcerdà el Mundia Femení d’Hoquei Gel

El Museu Cerdà de Puigcerdà ha acollit aquest migdia la presentació oficial del primer Campionat del Món femení d'hoquei gel que es disputarà al nostre país, que tindrà lloc de l'1 al 7 d'abril a la localitat ceretana.

   
00_poster-10[1].jpg

PUIGCERDÀ  ACULL EL PRIMER MUNDIAL D’HOQUEI GEL FEMENÍ DE L’ESTAT ESPANYOL.
L’ESDEVENIMENT CONCENTRARÀ SIS SELECCIONS DE L’1 AL 7 D’ABRIL.
S’ESPERA PÒDIUM D’ESPANYA EN AQUEST CERTAMEN

 Puigcerdà acollirà el primer Mundial d’Hoquei Gel Femení que se celebra a l’estat espanyol. L’esdeveniment serà tot un nou repte per a les fèmines que tindrà lloc a Puigcerdà de l’1 al 7 d’abril. Les seleccions inscrites en aquest Mundial Divisió II-Grup B són: Croàcia, Espanya, Corea, Islàndia, i Sud-àfrica.

 

INICIS HG FEMENÍ

La FEDH (Federación Española de Deportes de Hielo) sempre ha tingut com a prioritat el llançament d’una lliga femenina d’hoquei gel i la formació d’una selecció espanyola. Els inicis han estat difícils. Al 2006 la FEDH va començar la campanya per fomentar la creació d’equips femenins, la creació d’una competició, i augmentar així el número de fitxes de jugadores. Fins aquest moment l’hoquei gel femení havia estat anecdòtic. Però a partir d’aquesta campanya s’han anat creant equips femenins que actualment competeixen en una lliga dividida en dos nivells.

 

Així mateix, des de fa tres anys també hi ha una selecció espanyola en competicions internacional. L’equip espanyol ha participat ja en dos mundials (obtenint la plata en els dos), i també ha participat en el Campionat Pre-Olímpic, que es va celebrar a Barcelona l’any passat, on va obtenir la tercera posició.

 

Aquesta també ha estat una tasca que ha comportat un treball constant per tal d’acomplir els requisits que exigeix la IIHF (Federació Internacional d’Hoquei Gel) per poder competir internacionalment; ja que cada país que treu selecció nacional ha d’acomplir un mínim de llicències i ha de tenir un mínim d’equips a la lliga.

 

Aquestes xifres són un motiu d’alegria per la presidenta de la FEDH, Maria Teresa Samaranch, ja que la seva labor ha partit de zero en aquest aspecte. Tot i així, el plantejament i la filosofia de la FEDH és la d’ampliar i seguir sumant esforços perquè el número de fitxes continuï en augment, així com el número de clubs que tregui equips femenins. Actualment les dificultats augmenten degut al context econòmic en el que estem. Però ganes i esforços no hi falten.

 

És per aquest motiu que esperem que també els mitjans de comunicació poseu el vostre gra de sorra i participeu en la important tasca de divulgació de l’esport femení; ja vista com una assignatura pendent, especialment en països com el nostre on quasi tot el pastís mediàtic se centra en un sol esport. En aquest sentit us agraïm per avançat el vostre interès, els vostres espaïs; i per descomptat que ens posem a la vostra disposició per ampliar la informació, organitzar entrevistes, i facilitar imatges.

 

 

21.03. 2013.  Presentació del Campionat del Món Hoquei Gel Femení a Puigcerdà

 

El dijous 21 de març  tindrà lloc la presentació del Campionat del Món d’Hoquei Gel , divisió II Grup B, l’acte tindrà lloc a les 12.00 h en el Museu Cerdà i comptarà amb la presència de la presidenta de la Federació Espanyola d’Esports de Gel , la Sra. Mª Teresa Samaranch i de l’Alcalde de Puigcerdà  el Sr. Albert Piñeira entre altres personalitat del món dels esports.  

   

conv25.jpg

23.02.2013  Acte de signatura conveni  entre  l’Ajuntament de Puigcerdà , la Federació Espanyola d’Esports de Gel i el Club Gel Puigcerdà per l’organització del Campionat del Mon Sènior Femení, divisió ii grup b, d'hoquei sobre gel.

 

El Campionat  es disputarà  de l’1 al 7 d’abril a la pista de gel de Puigcerdà. En aquesta competició hi participaran les seleccions estatals de  BÈLGICA, COREA, SUDÀFRICA, CROÀCIA, ISLÀNDIA i ESPANYA

A la signatura  del conveni  hi  han intervingut:  Il·lm. Sr. Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà.,Sr. Frank González  González , vicepresidente de la FEDH i la Sra. Teresa Llorens Alsina , presidenta del Club Gel Puigcerdà.

També hi han assistit: Sr. Oscar Cruz President Federació Catalana d'Esports Hivern, Sra. Mònica  Bosch responsable de l'oficina tècnica de la candidatura Barcelona Pirineu 2022, Sr. Albert Casas Regidor d'Esports i membres junta directiva Club Gel Puigcerdà.

L’acte ha tingut lloc a la Sala de Plens  de l’Ajuntament de Puigcerdà a les 17.00 h.

   

TALLER COREL10.jpg


 

13.02.2013 Karlos Gordóvil da la lista de 22 jugadoras para el Mundial de hockey hielo de Puigcerdà

  00_poster-011.jpg

  

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.