Esteu aquí: Inici RUTA DE TAPA-KM.CERDÀ

RUTA DE TAPA-KM.CERDÀ

RUTA DE TAPA-KM.CERDÀ

— arxivat sota:

Puigcerdà aposta per la gastronomia cerdana i el producte de proximitat, organitzant la 1ª RUTA DE TAPA-KM.CERDÀ del 18 al 28 de Juliol i del 28 d’Agost al 15 de setembre. Per 3€, els participants podran triar entre les diferents tapes ofertes pels establiments participants acompanyades per un vi amb DO català.

Què
  • CAT
Quan 18/07/2013 00:00 a
28/07/2013 00:00
On CAT
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Puigcerdà aposta per la gastronomia cerdana  i el producte de proximitat,

organitzant la 1ª  RUTA DE TAPA-KM.CERDÀ

del 18 al 28 de Juliol i del 28 d’Agost al 15 de setembre

Dins de les iniciatives del programa de promoció turística i comercial al nostre municipi, i donat l'èxit obtingut durant el mes de la Xocolata, el Centre d’ Acollida Turística de l’Ajuntament de Puigcerdà presenta una nova proposta denominada “RUTA DE LA TAPA KM. CERDÀ”. Aquesta ruta, que  s’ iniciarà del 18 al 28 de Juliol, i que es repetirà al llarg de la primera quinzena de setembre,  neix amb la idea de potenciar i promocionar el producte local i de proximitat mitjançant els establiments restauradors, comercials i hotelers de la zona. La idea fonamental és donar a conèixer el producte local comarcal  a través de la nostra gastronomia. Cada establiment participarà en la ruta amb una única tapa. La imaginació i bon fer dels restauradors segur que faran que aquesta nova proposta aconsegueixi assolir l’èxit esperat.

 

Pel mòdic preu de 3€, els participants podran triar entre les diferents tapes ofertes pels establiments participants acompanyades per un vi amb DO català, triat pel propi establiment per acompanyar la seva proposta.  Podran participar oferint tapes tots els restaurants, bars i allotjaments de Puigcerdà,  qualsevol establiment de Cerdanya que formi part d’una de les associacions de Bars i Restaurants de la Cerdanya, de Cuina Pirinenca de Cerdanya o d’Hotels i Càmpings de la Cerdanya.

 

Tots els productors i elaboradors de la comarca, i tots els membres de l ’Associació de Comerç de Puigcerdà hi poden participar com a col·laboradors i com a distribuïdors de producte local. Cada restaurador haurà d’escollir un o més d’un productor, elaborador o establiment.

 

Tots els establiments participants, el Centre d’ acollida turística, el Patronat Municipal de Turisme,  i els establiments hotelers de Puigcerdà i de la comarca associats, disposaran de tríptics/Passaports KM. Cerdà els quals informaran de les bases de la campanya, dels establiments participants i dels establiments col·laboradors. Aquest mateix passaport/tríptic servirà de carta de tapes ja que incorporarà totes les tapes que s’oferiran amb els respectius restaurants que hi col·laboren.  

 

A tots els participants que lliurin el seu passaport segellat complert (amb mínim de 10 segells), se'ls farà lliurament d'un obsequi de participació. Els passaports, s’ hauran de dipositar a una de les dues urnes  que es trobaran al CAT Puigcerdà i a l'Oficina Municipal de Turisme de Puigcerdà. Entre totes les butlletes entregades es sortejaran una estada d’un cap de setmana en un dels hotels de l’Associació d’Hotels i Càmpings de la Cerdanya, dos sopars a qualsevol restaurant de l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya, i dos a un restaurant de Cuina Pirinenca de la Cerdanya,  entrades al parc d’aventura de la Molina i  lots d’embotits i de productes artesans , entre d’altres. 

 

El restaurants seran puntuats pels participants i  la millor tapa serà premiada per l’ajuntament.

Divendres 2 d’agost a les 10,00 hores a l ’Ajuntament de Puigcerdà es sortejaran els premis entre els participants. 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.