Esteu aquí: Inici Material reposat per l’Àrea de Medi Ambient en difrents llocs de la població.

Material reposat per l’Àrea de Medi Ambient en difrents llocs de la població.

Material reposat per l’Àrea de Medi Ambient en difrents llocs de la població.

Des de l’Àrea de Medi Ambient, us informem que s’han col•locat noves papereres, dispensadors de bosses per recollir les defecacions dels animals de companyia i contenidors de la fracció orgànica en diferents punts de la població. Així mateix, el passat dia 15 de març, es van reomplir tots els dispensadors de bosses, que són 18 en tota la població. S’han posat 500 bosses a cada contenidor, de manera que en el conjunt de la població s’han repartit un total de 9.000 bosses. La neteja i la qualitat urbana i mediambiental són una responsabilitat de tots. Per això us preguem que utilitzeu els contenidors i les papereres adequadament, i que tingueu cura de recollir les defecacions dels vostres animals de companyia. Entre tots, farem un poble més net ! Puigcerdà, 23 de març de 2012

Des de l’Àrea de Medi Ambient s’ha portat a terme un seguit de reposicions de la infraestructura mediambiental de diverses zones de la nostra Vila, amb el desig de veure incrementada les condicions de neteja i salubritat del poble.

En aquesta actuació, s’han proveït tres papereres a la zona del carrer de Marina Alta, així com també s’han instal•lat dispensadors de “pipican”.

També, s’han distribuït cinc papereres per la zona del Passeig de la Sèquia, davant del Campus Cerdanya i per l’Avinguda del Poliesportiu. Tota vegada, també s’han instal•lat tres dispensadors de “pipican”.

El desig de l’Àrea de Medi Ambient, és posar aquesta infraestructura a disposició de tothom tan bon punt sorgeixi la necessitat d’utilitzar-la, i que es faci de manera correcta, fent-la servir per l’ús a que està determinada.

En aquest sentit, l’Àrea de Medi Ambient, seguirà treballant i proveint més material on sigui necessari en pro d’aconseguir una Vila neta i endreçada, i aprofita per agrair als usuaris el seu bon ús.
 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.