Esteu aquí: Inici Colònies d’intercanvi a Saint Cyprien amb joves de Puigcerdà

Colònies d’intercanvi a Saint Cyprien amb joves de Puigcerdà

Colònies d’intercanvi a Saint Cyprien amb joves de Puigcerdà

L’Àrea de Joventut organitza unes colònies d’intercanvi a Saint Cyprien amb joves de Puigcerdà i joves de Le Soler del 28 de juliol a l’1 d’agost.

Una desena de joves de Puigcerdà d’entre 12 i 15 anys estan participant d’unes colònies a Sanit Cyprien durant aquesta setmana.

Les colònies estan subvencionades per l’Ajuntament de Puigcerdà i l’Ajuntament de Le Soler, fruit de l’acord d’agermanament que es va signar el 24 de juny del 2012.

Els joves, acompanyats per una monitora de Puigcerdà van sortir el dilluns 28 de juliol  on van fer una primera parada a Le Soler on els esperaven els 12 joves francesos i representants de l’Ajuntament de Le Soler. Després d’una visita al consistori tots junts van iniciar el viatge cap a Saint Cyprien.

L’estada és en el Centre de l’Escola Francesa de Vela on aprendran a navegar amb vela, realitzaran esports varis, podran gaudir de la platja i visitaran diferents indrets de l’entorn, així com una visita al municipi de Colliure.

Els objectius d’aquest projecte transfronterer són afavorir l’aprenentatge de l’idioma català i francès, aprofundir en el coneixement entre els joves dels dos municipis europeus, promoure la convivència i aprendre de les diferents cultures per veure la història en comú que uneix els dos pobles veïns.

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.