Esteu aquí: Inici Aquest estiu els joves de Puigcerdà poden gaudir de FutbolNet, el programa d’educació en valors a través de l’esport de la Fundació FCBarcelona.

Aquest estiu els joves de Puigcerdà poden gaudir de FutbolNet, el programa d’educació en valors a través de l’esport de la Fundació FCBarcelona.

Aquest estiu els joves de Puigcerdà poden gaudir de FutbolNet, el programa d’educació en valors a través de l’esport de la Fundació FCBarcelona.

Futbolnet, és una activitat dissenyada per la Fundació FC Barcelona, el passat dimecres 30 de juliol tots el joves que participen en aquesta activitat van fer una excursió amb la que van poder visitar el Camp Nou, el museu del FC BARCELONA i realitzar el recorregut anomenat “Barça Experience” .

Aquest estiu els joves de Puigcerdà  poden gaudir de FutbolNet, el programa d’educació en valors a través de l’esport de la Fundació FCBarcelona.

Futbolnet,  és una activitat dissenyada per la Fundació FC Barcelona, el passat dimecres 30 de juliol tots el joves que participen en aquesta activitat van fer una excursió amb  la que van poder  visitar el Camp Nou, el museu del FC BARCELONA  i  realitzar el recorregut anomenat “Barça Experience” .

 

 

Futbolnet, és una activitat dissenyada per la Fundació FC Barcelona, aquesta proposta està pensada per educar en valors a joves mitjançant la pràctica esportiva vinculada al futbol però sobretot afavorint experiències de desenvolupament humà.

Enguany l’activitat de Futbolnet es du a terme a l’Àrea de Joventut, durant les dates del 30 de juny al 27 d'agost i els beneficiaris d’aquesta proposta són joves de 10 a 16 anys acompanyats per tres monitors titulats.
Com a característica principal, cal destacar que no hi ha present la figura de l’àrbitre si no que en el seu lloc hi trobem un mediador/a que en aquest cas també són joves de Puigcerdà, relacionats amb al món del l’esport.  El mediador/a s’encarrega de facilitar el bon funcionament del joc i el diàleg entre els joves en cas de conflicte.

Per altra banda, és un requisit molt important que els equips siguin mixtes i perquè els gols puguin ser comptabilitzats han d’estar marcats cada vegada per un jugador diferent.

  Les sessions es divideixen en tres parts: 
1.Debat anterior al partit en què els mateixos participants decideixen les regles de joc i analitzen les claus del valor que han treballat.
2.Un partit de futbol.
3.Reflexió sobre l'aplicació de les normes pactades i els valors treballats.

 

El passat dimecres 30 de juliol, tots el joves que participen en aquesta activitat van fer una excursió amb  la que van poder  visitar el Camp Nou, el museu del FC BARCELONA  i  realitzar el recorregut “Barça Experience”.

 

El 27 d’agost es celebrarà la cloenda de l’estiu amb una gran festa per agrair la seva participació a tots els joves hi han assistit durant tot l’estiu.

 

Les activitats es duen a terme els dilluns, dimarts i dimecres de 10h a 13h a la pista de Regne de Mallorca, i altres espais esportius, on també es realitzen altres pràctiques esportives.

 

Per més informació i inscripcions:

A l'Àrea de Joventut, 972882121 joventut@puigcerda.cat

I també pots visitar la web de la fundació del FC BARCELONA: http://fundacio.fcbarcelona.cat/projectes/detall/fitxa/futbol-net

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.