Esteu aquí: Inici 8a MARXA BTT TERRITORI PUIGCERDÀ. LA CERDANYA.

8a MARXA BTT TERRITORI PUIGCERDÀ. LA CERDANYA.

8a MARXA BTT TERRITORI PUIGCERDÀ. LA CERDANYA.

Enguany 2012. la marxa de btt territori Puigcerdà, es disputarà el proper diumenge 7 d’octubre a Puigcerdà, serà la vuitena edició d’aquesta festa de la btt, que descobreix els llocs on els bikers de la Cerdanya entrenen habitualment enmig d’espectaculars paisatges de la Cerdanya i un recorregut per els importants municipis turístics de Puigcerdà , Fontanals de Cerdanya i Alp, juntament amb la moderna estació d’esquí de la molina.

Què
Quan 07/10/2012
de 12:00 am a 12:00 am
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

 

Un circuit 2012 , que oferirà novetats , com cada any, per continuar gaudint de la vall de la Cerdanya,
 
 
Enguany 2012. la marxa de btt territori Puigcerdà, es disputarà el proper diumenge 7 d’octubre a Puigcerdà, serà la vuitena edició d’aquesta festa de la btt, que descobreix els llocs on els bikers de la Cerdanya entrenen habitualment enmig d’espectaculars paisatges de la Cerdanya i un recorregut per els importants municipis turístics de Puigcerdà , Fontanals de Cerdanya i Alp, juntament amb la moderna estació d’esquí de la molina.
 
La territori Puigcerdà. la Cerdanya  estarà  organitzada aquest any de la mà de Go Out Events , empresa ceretana , especialitzada en events de muntanya , com la Cerdanya 360º i que té el suport dels ajuntaments de Puigcerdà, d’Alp i Fontanals de Cerdanya.
 
 
 
Com cada any , mantindrem els atractius d’anteriors edicions amb la sortida (8.30 del matí) i arribada a la plaça Santa Maria, en el propi centre històric de Puigcerdà i amb el càlid suport dels vilatans.
Durant el dissabte anterior a la marxa , comptarem amb un vilage on hi seran presents, patrocinadors, botigues de Puigcerdà i marques especialitzades en btt , què oferiran les últimes novetats en bicicletes per la temporada 2013.
També per la tarda del dissabte i en el mateix vilage recollida de dorsals, xip, borsa
esportista i oportunitat de poder fer les darreres inscripcions des de les 17.00 a les 20.00
hores.
 
 
El  circuit llarg 2012 serà de 50 km aproximadament , aquest any torna al costat  bac de  la Cerdanya, sobre el mateix terreny que en altres edicions; però amb un nous recorreguts.
 
Després de sortir de Puigcerdà, tram neutralitzat per la carretera fins a Age i ja per camí fins a  Vilallobent (1.170 m) ,  des de on pujarem per corriols i camins de la   xarxa de senders de Cerdanya, on descobrirem la història d’indrets amb identitat i nom propi, sovint oblidats, i els quals tenen la seva raó d’existir com els camins de Dòrria i el dels "Seclars" , i que s’utilitzaven habitualment per pujar el bestiar a la muntanya i pels pagesos que anaven a collir el “secle”.
 
Tot vorejant la frontera francesa passarem prop del refugi de Vilallobent i enfilant-se cap a coll Marcer i després pel camí dels carlins cap a la creu de Maians (1997 m.) a continuació descens per la   baga de Saltèguet  –Saltèguet, antiga població, avui en runes ubicada a la baga de Saltèguet, al replà de les gavarres- fins  arribar al barri de la Molina.( 1400 m.)
 
Des de l’estació de tren de la molina , un nou ascens per un nou itinerari fins el llac de l’Estació d’Esquí de la Molina (1745 m.) , per tornar a baixar definitivament per enmig dels espectaculars boscos del municipi d’Alp , des de Alp gaudirem de la plana cerdana  al pas per Fontanals de Cerdanya  fins arribar, tot passant pel camí de Sant Marc, a Puigcerdà.
Per els menys preparats hi un circuit més curt de 30 km.
 
per informació i inscripcions : www.goout.cat i www.puigcerda.cat/esports
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.