Esteu aquí: Inici 5000 VISITANTS AL PARC DE NADAL D'ALP I PUIGCERDA

5000 VISITANTS AL PARC DE NADAL D'ALP I PUIGCERDA

5000 VISITANTS AL PARC DE NADAL D'ALP I PUIGCERDA

Aquestes festes de Nadal s’ha dut a terme la 2a edició del Parc de Nadal d’Alp i la 1a de Puigcerdà. Els ajuntaments d’Alp i Puigcerdà, juntament amb l’organització, volen agrair públicament la col·laboració de totes les persones, empreses i institucions que, directa o indirectament, han fet possible la realització del Parc de Nadal. Gràcies al treball en equip, s’ha fet realitat un cop més el seu objectiu: “educar els nens mitjançant el joc amb valors, civisme i respecte és responsabilitat de tots”.

 

Aquestes festes de Nadal s’ha dut a terme la 2a edició del Parc de Nadal d’Alp i la 1a de Puigcerdà. La col·laboració i cooperació dels dos ajuntaments ha fet possible que els nens de la comarca gaudissin d’una àmplia gamma d’activitats lúdiques i educatives, valorades molt positivament pels assistents als dos parcs.
L’ampliació tant de les activitats com de l’espai de noves tecnologies de Nintendo, els ponis de l’Hípica Eqüestrian Puigcerdà, Cewg ways de TS Aventura de la Molina i els gossos de neu d’en Marçal Rocias ha fet que la franja d’edat dels assistents s’hagi ampliat fins als 16 anys, i que el número de visitants se situés a l’entorn dels 5.000 assistents.
El punt més valorat pels visitants del Parc de Nadal d’enguany ha estat la seva organització, ordre, higiene i, sobretot, un personal que en tot moment ha demostrat la seva il·lusió i vocació per l’educació i l’esport.
Cal esmentar especialment la col·laboració d’institucions públiques com Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Bombers d’Alp i de Puigcerdà, Agents Rurals i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, que van fer possible que els nens pugessin als vehicles oficials, practiquessin amb la tirolina i rebessin nocions d’educació vial i de respecte per la natura.
El Parc també va disposar d’una pantalla gegant cedida per l’empresa CUVIC, que emetia imatges de les institucions públiques assistents i del Parc.
Enguany, el Parc de Nadal estava dividit en diverses zones, d’entre les quals cal destacar:
-          El taller de fruites i sucs naturals, patrocinat per la Diputació de Girona (mitjançant el Dipsalut) i per Moulinex, on els nens podien confeccionar brotxetes i sucs a base de fruites naturals.
-          El taller de fondue de formatge Urgèlia, patrocinat per la Cooperativa Cadí – amb denominació d’origen Alt Urgell i Cerdanya – juntament amb Tefal.
-          El taller d’encerar esquís, amb la col·laboració de l’Escola d’Esquí de Llívia.
-          El taller de ceràmica, gentilesa del Taller d’Arts de Puigcerdà.
-          El taller d’escacs, gentilesa de Club d’Escacs Puigcerdà.
Gràcies a la col·laboració de Gallina Blanca, Coca-Cola, Aigua de Ribes, Ferrero Ibérica S.A, Llet Nostra i Intersport, els nens eren obsequiats a la sortida del Parc de Nadal amb una bossa de regals i productes de les esmentades marques comercials.

La Llar d’Infants Alpi va fer possible que els més menuts gaudissin del seu propi espai dins del Parc de Nadal, patrocinat per Ordesa, Babybjörn, Bebedue, Manley, Alpino i les editorials Casals i Combel, que van fer donació de productes i material.
Cada dia es fer un sorteig amb regals patrocinats per Salomon, Intersport, Educa Borras, l’Hípica de Prats i l’Hípica Eqüestrian Puigcerdà, que van cedir equipament esportiu, jocs educatius i classes d’equitació.
L’Hípica Mas Rodonell, Indian Camp, Forat 19 i la Pastisseria Cerdanya van fer possible el naixement d’una nova mascota que representava dues essències de Puigcerdà i la comarca: la Fira del Cavall i el patinatge sobre gel i l’hoquei. Aquesta nova mascota –una euga anomenada Pirene, la princesa dels Pirineus– va estar acompanyada per la mascota d’Alp, l’Alpi.
Així mateix, empreses privades com ISS, Meroil, Armenoil, la Molina, Masella, el Club Poliesportiu Puigcerdà, l’Associació de Comerç de Puigcerdà i l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya també van apostar per aquesta iniciativa.
Els ajuntaments d’Alp i Puigcerdà, juntament amb l’organització, volen agrair públicament la col·laboració de totes les persones, empreses i institucions que, directa o indirectament, han fet possible la realització del Parc de Nadal. Gràcies al treball en equip, s’ha fet realitat un cop més el seu objectiu: “educar els nens mitjançant el joc amb valors, civisme i respecte és responsabilitat de tots”.
 

 
Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.