Esteu aquí: Inici 3a CAMINADA DE LA SÈQUIA DE PUIGCERDÀ

3a CAMINADA DE LA SÈQUIA DE PUIGCERDÀ

3a CAMINADA DE LA SÈQUIA DE PUIGCERDÀ

El proper dimecres 1 de maig tindrà lloc la tercera edició de la Caminada de la Sèquia. Aquesta marxa popular sortirà a les 8.30 h del camí dels Enamorats de Puigcerdà.

 

3a CAMINADA DE LA SÈQUIA DE PUIGCERDÀ
Dimecres 1 de maig de 2013
 
 
El proper dimecres 1 de maig tindrà lloc la tercera edició de la Caminada de la Sèquia. Aquesta marxa popular sortirà a les 8.30 h del camí dels Enamorats de Puigcerdà. El recorregut, que tindrà una durada aproximada d’entre 2 i 3 hores, ressegueix la sèquia de Puigcerdà tot passant pel Torniquet i els municipis d’Ur, Enveig i la Tor de Querol. A l’arribar hi haurà esmorzar popular per a tothom (pa amb tomàquet, botifarrada i beguda). Els tiquets gratuïts per a l’esmorzar es lliuraran a la sortida.
 
La Caminada Popular de la Sèquia l’organitza l’Ajuntament de Puigcerdà en col·laboració amb el Cos de Bombers Voluntaris de Puigcerdà, Protecció Civil i la Comissió de Festes.
 
L’1 de maig de 2011 es va celebrar aquesta caminada per primera vegada, en el marc dels actes del 150è aniversari dels Bombers de Puigcerdà, i va tenir una molt bona acollida.
Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.