Esteu aquí: Inici 14è CONCURS DE POESIA DE NADAL DE PUIGCERDÀ

14è CONCURS DE POESIA DE NADAL DE PUIGCERDÀ

14è CONCURS DE POESIA DE NADAL DE PUIGCERDÀ

Des de l’any 2000, l’Ajuntament de Puigcerdà organitza un concurs popular per escollir la poesia amb què el Consistori felicita les festes de Nadal a tots els vilatans. El concurs, obert a tothom, s’estructura en dues categories: adults i infantil.

14è CONCURS DE POESIA DE NADAL DE PUIGCERDÀ

 

Des de  l’any 2000, l’Ajuntament de Puigcerdà organitza un concurs popular per escollir la poesia amb què el Consistori felicita les festes de Nadal a tots els vilatans. El concurs, obert a tothom, s’estructura en dues categories: adults i infantil. 

Fins el 5 de desembre, els participants poden enviar la seva poesia al Gabinet d’Alcaldia de  l’Ajuntament de Puigcerdà (plaça de l’Ajuntament, 1) o mitjançant correu electrònic a alcaldia@puigcerda.cat, amb les seves dades personals (nom, edat, adreça i telèfon). La composició és totalment lliure, respectant naturalment la temàtica nadalenca. Ha de ser escrita en català i s’aconsella que no sigui gaire extensa, per poder-la encabir dins el format de la targeta de felicitació.

El divendres 20 de desembre, a les 13 h, a la sala de plens de l’Ajuntament de Puigcerdà, es lliuraran els premis als guanyadors del Concurs de Poesia de Nadal 2013.

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.